Sunday, July 6, 2014

Wordless Sunday


Hai. Hai.
Selamat pagi Ahad. Semoga harini lebih baek daripada semalam. Ameen :)
Tibatiba terjumpa gamba atas nih kat facebook. best sangat ayat nih. Deep :')
Dear awak , awak dan awak.
Sempurna. Selama mana kau kenal aku kau takkan penah nampak kesempurnaan aku.
tapi lagi banyak kekurangan aku kau akan nampak.
Soo semoga kau akan cuba memahami kekurangan aku. bukan lari daripada aku ok?
sekian.


Semalam try pegi kat link blog beliau nihh tapi takdapat. Blog not found.
Hope beliau baca laa ek. hikhik
Untuk awak dan untuk sesiapa nak buat cursor hover keluar love banyak banyak tuu bole laa pegi kat tutorial SINI ye. Maaf laa ini bukan tutorial aku. Aku tak berminat buat tutorial walaupon ramai gak suruh aku buat tutorial. Sebenarnya aku nih tak rajin laa. Jujur nihhh =P


Tak lupa jugak. Thanks pada en Nuffnang! Sayang awak ketatketat. hewhew
Dapat CPUV again! Alhamdulilah. rezeki bulan puasa :)
Nampak kan yang highlight tuuu? 2july punya. HAHAHA baru nak update. HAHAHA maap maap.

Nota Jejari : Entri 3 in 1. Semoga tak pening membacanya ye? HAHAHA. Kbye

19 comments:

  1. Yup, nobody perfect kan kalau pergi jauh-jauh pun. Wah, bestnya dapat CPUV, tahniah tahniah ^^

    ReplyDelete
  2. Bfore ni da lma cari cursor tuuuu byk kali try bt dlu tp xjadi grrr thanks hadek!
    Congrats utk nufnang! :)

    ReplyDelete
  3. @Nur Awanis hee takpe try lagi. mne tahu jadik ke :)
    thanks ^^

    ReplyDelete
  4. takde org yang sempurna.....blajar mengenali kekurungan itu kan...tahniah coz dpt nuffnang..:D

    ReplyDelete
  5. Hye Nadya. Ada jea set slim shaklee. Amik alfalfa complex + omega guard :)

    ReplyDelete
  6. Tak semua sempurna. Kawan kenalah terima kita seadanya kan? :)

    ReplyDelete
  7. makin lama org tu kenal kita , makin byk kkrgn kita yg dia akan nmpk . biarlah ssorg tu trima kita seadanya :) alhamdulilah rezeki cik nadya tu . clik2 iklan2 cik nadya 3x :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah, bnyk CPUV......;-)

    ReplyDelete
  9. wah wah rezeki... taniah kak ^___^ semoga dimurahkan lagi rezeki bersama encik nuff

    ReplyDelete
  10. waaa.. byk erkkk dpt cpuv nih... how erkk ? hihi :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya