Tuesday, July 1, 2014

Penat! Penat! Akhirnyaa Bertukar Lagi!

Hai. Hai.
Eh. Harini 1Julai. Terasa cantik pulak tarikh harini kan.
Cuma nak bagitahu nih, baru je tukar Template bertemakan pink + turquoise
Ok tak? Nampak serabut tak? tulisan nya ok tak?
Terasa penat kot edit edit blog. kononnya nak mencantikkan nih! hoho
Header pon bertukar jugak! Untuk kali nih aku taruk nama penuh aku tuu!
Dan yang paling aku suka Quotes dalam header nih! Alolo
Sekian.

Nota Jejari : Salam 3Ramadhan. Kbye!

20 comments:

  1. Rasanya nampak agak tenang dan menyerlah sedikit warna pink ni.. Salam santai dan selamat berpuasa

    ReplyDelete
  2. @Flawless Sakura Ehh? hai hai

    lama tak nampak? busy betol kan? hahaha

    ReplyDelete
  3. cantik la...cool...slmt bln baru..1/7..smg target bulan ni tercapai

    ReplyDelete
  4. Cantik,, sangat kreatiff... ^^ yang penting ada warna pinkkkk hehehehe suka suka suka.... owh ya, quote tuu memang best pun.. deep =') #jeles T_T

    ReplyDelete
  5. @Siara Elina hahaha thankss. deep ke?hikhik. nape jeles tuh?

    ReplyDelete
  6. header dah tukar :D click ikea 2x :D

    ReplyDelete
  7. Tarikh 1/7 tu memang cantik. Hehe
    Salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  8. @Teena Tna heee, aah. nice la tarikh ni ^^
    salam ramadhan jugok :)

    ReplyDelete
  9. cantik gilewrrzzzz okay blog hakak!
    comelszz!

    ReplyDelete
  10. patut rasa lain je masuk kali ni.. hehehe.. cantik. soft! loading pun laju.

    ReplyDelete
  11. @white lily yeke lain?hahaha. sebelom nih tak laju ka? -,-'

    ReplyDelete
  12. cantikkk... pandai la edit
    macam buat komen ada bear kat tepi tu

    ReplyDelete
  13. @.::: Princess MOMOY :::. hehe biasa je.. tiru2 blog org walaupon xjadik =p

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya