Wednesday, July 16, 2014

Wordlessss panjang lebar. Errrr

Hai. Hai. Selamat pagi semua ! Ehem. Done rupa blog aku bertukar lagi. Tapiiii yang penting tema tetap sama. pink pink tauuuu. HAHAHA. Ok tak? ada yang pelik tak? cepat tak loading nya? tulisan dalam blog ni? Sila comment plessss! Hikk. Cer ngok header aku? nampak simple sangattt kan? Ehhh bukan selama nih pon simple jugak ke? Yang pentinggg Quotes bertukar.. Tapiii Quotes nya macam jiwang pulekk. Love love gituuu. takpe laaa, layann jela, yang penting Quotes da bertukar ~_^


Cer tengok gamba atas nih. Ok, haritu ade blogger nih, suruh aku buatkan header blog dia. dan edit skit blog dia. tapii aku nihh dengan rajinnya teruss full edit blog dia. Tade la expert macam blogger lain tuu kan.. Nampak simple je. Mehh singgah blog dia [sini] harituu dia ade buat first GA taw. korang join taw ^^ too Awak, Sory laa. kalau ade kekurangan tauu. kalau nak mintak akak edit lagi. just bagitahu je :)

Hah! pada sesapa nak aku editkan blog. InshaaALLAH bole je, bagitahu dulu nak tema warna apa dan nak template jenis macam mana. tapi sory la aku nih edit tak expert sangat laa. dont worry. free je K. tapi kalau nak bagi kad raya ponn ok. HAHAHA. tapi PM aku kat Facebook or Twitter ok :)


Tak lupa jugak! dapat CPUV lagi tauu. Alhamdulilah ^^ tapiii pelik laa, cer tengok yang 15July tuu. Fashion Pitch sampai dua. memang ada twin ka? err. too Nuffnang "Thanksss tauu yayunk! Love youu ketatketat. Nanti bagi CPUV banyakbanyak tauuu!"

Nota Jejari : Cer tengok kat sidebar aku? Bloglist aku tade kan? lepas edit blog nih. Bloglist terus hilang. selalu tak macam ni ponn. Haihh pelik. soo nak Blogwalking kawankawan pon susa! Takpe nanti ade masa aku masokkan balik bloglistt tuu.. dahh takdapat nak stalker blog someone tuuu. alahaiiii! HAHAHA. Kbye

35 comments:

  1. Nadya, nadya, nadya....suke design baru ni...cepat je load... xberat sgt....simple is beautiful! :D keep it up ye!

    ReplyDelete
  2. tahniah!!

    terima kasih krn sudi follow... i follow u back ;-)

    ReplyDelete
  3. wow.... rezeki Ramadhan tu dear
    Alhamdulillah =)

    ReplyDelete
  4. @Siti Aisya Ibrahim haha thanks kak. cepat load maybe sebab xde bloglist kan. hihi

    ReplyDelete
  5. tahniah.. akak pun dapat jugak cpuv tu.. hihi

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum nad, lawala blog! tapi kecil sangat font tu. besar sikit mesti mantop.. hehe singgah menabung lazada sini~~~

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum nad, lawala blog! tapi kecil sangat font tu. besar sikit mesti mantop.. hehe singgah menabung lazada sini~~~

    ReplyDelete
  8. @Sheila Salim waalaikumsalam kak.
    kecik sangat ke kak? ok terimakasih kak ^^

    ReplyDelete
  9. Cantik sangat blog. Pandai edit blog. Cute je pink pink. Tahniah dapat cpuv. :)

    ReplyDelete
  10. salam. nice baju baru blog hehee

    ReplyDelete
  11. wah .. boleh la tlg editkan blog kita sekali.. buat kaler lain n design lain.. boleh x... hehe :)kita mmg x pandai buat benda ni.. hehe

    ReplyDelete
  12. @Alia Ali Ahmad inshaaALLAH bole je. hehe
    wane apa dan dsign apa tuu? huhu

    ReplyDelete
  13. wow.. untungnyerr.. tahniah nadya :)

    ReplyDelete
  14. Asal cantik sangatt nii. Jeles akakk! hahahha.

    Teruskan blogging dikk! :*

    ReplyDelete
  15. Entri khas utk adik ke ni?
    terharu okey? Terharuuu~ :3

    ReplyDelete
  16. Pandainye edit hhehehehe jeles tengok header baru.. and tahniah 4 da cpuv tuu. banyak gila... rezeki alhamdulillah =)

    ReplyDelete
  17. makin comel lah pulak blog si hakak ni.. hihi.. taniah kak! berderet tu.. hikhik

    ReplyDelete
  18. Wah, tahniah cik Nadya atas CPUVnya yang punyalah banyak. Sungguh jealous saya. :v

    ReplyDelete
  19. wahh rezeki ! klik2 nuffnag kak nadya :*

    ReplyDelete
  20. salam. banyak dapat cpuv ya..tahniahh :)) rezeki tu

    ReplyDelete
  21. Cantik sungguh bagai dikata. Tp syg font nya menyiksa mata ahh...

    ReplyDelete
  22. Salam.

    Cantik nad.. font suma ok dah.. akak suka tgk backgrd yg ada lace putih ni..sweet gitu,hehe

    Mungkin header tu kot syg..akak rasa mcm tak brapa center. Ke akak je rsa camtu,huhu

    ReplyDelete
  23. @Tinta Lana haHAhaha memang tak center ponn.. bru perasan =p

    ReplyDelete
  24. banyaknye,, alhamdulillah, rezeki :)

    ReplyDelete
  25. Cantik blog nie... Boleh ke editkan untuk zumal? Hehe ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya