Thursday, July 17, 2014

Thankss awokkkkkk dan awokkkk . .

Hai. Hai. Selamat pagi semua. Ehh? harini da 19 Ramadhan ek? Kejap je masa berlalu. Baju raya korang da beli ke belom? Aku da beli baju dua helai. baju kurung biasa dan jubah simple. tapi nak tambah sehelai jubah moden! Kononnya nak beli kat online. tengok tengok semua cantik. susa nak buat pilihan. patern sekarang yang lengan ade sulam kan. tapi harga mahal la. ibu suruh aku pilih yang ade reben. nampak simple tapi comel! HAHAHA. Tapi tudung jangan cakap laa. da banyak. tapi semua shawl. tudung bawal memang dah tak pandang =p

*Rajin pulak edit edit gamba kan. HAHAHA*

Nampak tak gamba diatas? semalam punya cerita. En Posmen datang dan bagi dua kad raya comel ni. Alolo thankss pada awokk awokk. Sorang dari kawan aku yang aku anggap akak aku panggil dia Kak Rauhah, kiranya dulu dia EX-classmate aku masa kat kolej. dan sorang lagi cik blogger Cik Manis =)

Aku suka betol ayat kat dalam kad raya Kak Rauhah yang ade gamba jalan nihh.

Biar jalan yang menghubungkan kita berliku-liku asalkan tidak dengan hubungan kita :)

Ayat kad raya Cik Manis aka Cik Inani yang buat aku nak tergelak je

Nanti raya jangan makan banyak banyak taw. kalau demok nanti pipi bambam nanti, cinta hati lari. ehhh.

Nota Jejari ; yehooo. thanks sekali lagi ye awakk awak. terharuuuu sangattttt.Too Cik Manis nanti jangan lupa bagi alamat rumah awak ye. saya ade PM kat facebook awak. tapi awak tak balas pulak. heee. Kbye

25 comments:

  1. Wahh. Dah dapat kad raya. Iz tak dapat kad raya pun tahun ni. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. @Norhaizam Mustaffa hehe.. yehh.. alhamdulilah..

    laa? nt ade la tuu yg bagi =)

    ReplyDelete
  3. Huhuhuhu... ada lagi erk kad raya... ingatkan dah pupus...

    ReplyDelete
  4. Waaaa.. bestnyee nadya dpt kad raye... hihih

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Akak pakai yg tahun2 lepas je punya dik..ada lagi yg beli, tapi tak pakai, huhuhu T__T

    ReplyDelete
  6. @Tinta Lana laa sdehnyaaa. mesti banyak baju nih kan? =)

    ReplyDelete
  7. Bestnya dpt kad raya.. teringat zaman sekolah dulu..banyak dpt kad raya..lps tue gantung kat dinding rumah..hehehe

    ReplyDelete
  8. Wah dah beli baju raya yer... Zumal baru dapat 1 je kad raya ^_^

    ReplyDelete
  9. @♥ Mrs. Secretary ♥ hehe alhamdulilah =)

    kan?kan? best btl time tuu :)

    ReplyDelete
  10. untung la.. kita dpt kad raya 1 je.. tu pon sbb beli tudung.. haha. hargai customer. huhu

    ReplyDelete
  11. bestnya dapat kad raya.. titewwww jeleshhhh hehehehehe

    ReplyDelete
  12. ahaaa so sweet la you guys..kite tak beli baju raya pun tahun ni. huarghh ;(

    ReplyDelete
  13. wahhh dah beli 2 helai ea baju raya?
    sy x beli apa lagi hehe.

    first time singgah sini. suke plak main cursor sbb byk love kuar ahaks

    comelnye la hai kad raya nih ! hehe





    salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  14. seronok dia dapat kad rayakan... erm...

    ReplyDelete
  15. Akak satu kad je dapat. hehe. Asalkan ada yedak? :P

    ReplyDelete
  16. nadyya.. kita dah pm alamt kat fb.. jarang2 ada masa untuk blog n fb baru ni. semua auto post belaka.busy2 :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya