Wednesday, June 18, 2014

Semalam Punya Cerita ^^

18 comments:

  1. kalau single bgs lah jgn jebakkan diri dgn cinta sebelum kawin. xbes dik. akk dah rasa. haaa

    ReplyDelete
  2. Salam Ceria Nadya, .blogwalking time smbil follw blog rkn bloggr yg tdk smpt sy follow :) ..

    http://ssurianahyana.blogspot.com/

    follower ke-3119 kat sini ^_^

    ReplyDelete
  3. @Aneez Jaafar betol tuu kak. penah rasa gak. tk best. huh!

    kalau bole nak NIKAH terus. halal kan.. mesti indah sangat ^^

    ReplyDelete
  4. jadi cikgu boleh cuti ikut student. heheh. uiks! encik mimpi! takleh stalk selalu, nanti mesti nak senyum senyum sesorang. hehe

    ReplyDelete
  5. @white lily btl tuu, tapi jadi cikgu bukan senang. banyak tangungjawap tu :)

    amboii. nape tuu? minat En Mimpi eh? hahaha ^^

    ReplyDelete
  6. kenapa ek, selalunya parents cikgu, tapi anak xminat?

    ReplyDelete
  7. Nak try apply lah kemas tu :)
    Tq info ~~

    ReplyDelete
  8. en mimpi tuu... even pakai topeng pun kacak. manis. boleh cair.. ooo. hikhik

    ReplyDelete
  9. @white lily hahaha kan?kan?

    xpe2 mesti en mimpi tuu muda lagi. hihi ^_*

    ReplyDelete
  10. Nak kenal ngan encik mimpi boleh? Hihi...

    ReplyDelete
  11. betul..xsangka en.mimpi pandai melukis..hehe..cantik dan bermakna..


    mcm nice je tawaran y bwh tu..rasa nak pi skodeng2 jap website tu..hehe..thanks..=)

    ReplyDelete
  12. @Ai Syah yep! kite kenal en mimpi dari lukisan die. dah lame skit bru tahu die tuu artis! wooo ^^

    try laa. goodluck taw :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya