Wednesday, June 18, 2014

Semalam Punya Cerita ^^


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
Hai. Hai.
Sweet pulak gamba atas ni kan? Aku suka lukisan dari Encik Mimpi. Comel + sweet!
Dahnya lagulagu nya best. lukisannya pon cantek!
Lepas HALAL baru romantik dan sweet kan? Alolo indahnyaa ^^
Sebenarnya semalam punya cerita bukan berkaitan dengan gamba ni. tapi ade dua cerita sebenarnya.
Tuulaa, semalam tak update entry apaapa. malas! *Err malas ke takde idea?Eh eh*
Aku rasa malas melampau kott. tuuyang hadap game je.
Tapi yang penting tetap singgah blog orang BW blog ni. Thanks taw awak awakk ^^

*Aku tudung hitam dan sebelah roomate aku aka mytwin aka BFF Tija*

Hah! disebabkan Kredit terlampau banyak kan!
Yela, setiap kali topup. tak mesej or call sapesape lastlast terus tarikh luput! sadisss kan? HAHAHA
dan pada malam semalam dengan rajinnya call la si Tija nih.
aku buat yang sejam punya, Maxis RM1 [131no.yang nak call tuu and terus dail]
Dah call selama sejam memang tak puas laa. samb. mesej pulakk. Heee
bila da call, semua benda nak cakap. pasal kenangan kat kolej laa, pasal kawankawan la, pasal jodoh la *yang ni memang takpena terkecuali!haha*, macammacam laa. malam nih maybe call lagi kot -,-'
Gambar ni tak silap aku hari Rabu dan sem last! 
sebab setiap hari rabu kena pakai Vest JPP. ade perhimpunan kan.
JPP bermaksud Jawatan Perlantikan Pelajar. kira jawatan tinggi laa. Padahal tak tinggi pongg -..-
Sebenarnya aku tak minat masuk jawatan jawatan nih. kang busy bebeno.. nak alik kampung pon payah! dah Tija pujuk pujuk suruh masok. dengan tak rela haty masok la jugak! -_-


Tabika KEMAS ada buat Tawaran Kursus Sijil Awal Kanak-Kanak dari 16Jun-27Jun.
Soo kena mohon la dulu. tapi kena download dulu borangnya dekat SINI or SINI ataupon korang bole pergi ke Tabika KEMAS berdekatan. hehe promote nih.
Semalam ayah sibuk suruh download Surat Tawaran nih. Aku nih sebenarnya tak berapa minat jadi cikgu. Dulu pernah masok Kolej amek PraSkolah tapi satu sem je. sebab tak minat.
Ayah aku cikgu sudah semestinya nak anakanaknya ikot jejak dia. tapi anakanaknya takminat.
Tengah mencuba untuk minat. HAHAHA takpe, sijil je kan. 3bulan je kan.
Siapa siapa yang berminat bole la mohon yek. 
#Pastikan baca syarat-syaratnya dulu ye :)

Nota Jejari : Done! Kbye

18 comments:

  1. kalau single bgs lah jgn jebakkan diri dgn cinta sebelum kawin. xbes dik. akk dah rasa. haaa

    ReplyDelete
  2. Salam Ceria Nadya, .blogwalking time smbil follw blog rkn bloggr yg tdk smpt sy follow :) ..

    http://ssurianahyana.blogspot.com/

    follower ke-3119 kat sini ^_^

    ReplyDelete
  3. @Aneez Jaafar betol tuu kak. penah rasa gak. tk best. huh!

    kalau bole nak NIKAH terus. halal kan.. mesti indah sangat ^^

    ReplyDelete
  4. jadi cikgu boleh cuti ikut student. heheh. uiks! encik mimpi! takleh stalk selalu, nanti mesti nak senyum senyum sesorang. hehe

    ReplyDelete
  5. @white lily btl tuu, tapi jadi cikgu bukan senang. banyak tangungjawap tu :)

    amboii. nape tuu? minat En Mimpi eh? hahaha ^^

    ReplyDelete
  6. kenapa ek, selalunya parents cikgu, tapi anak xminat?

    ReplyDelete
  7. Nak try apply lah kemas tu :)
    Tq info ~~

    ReplyDelete
  8. en mimpi tuu... even pakai topeng pun kacak. manis. boleh cair.. ooo. hikhik

    ReplyDelete
  9. @white lily hahaha kan?kan?

    xpe2 mesti en mimpi tuu muda lagi. hihi ^_*

    ReplyDelete
  10. Nak kenal ngan encik mimpi boleh? Hihi...

    ReplyDelete
  11. betul..xsangka en.mimpi pandai melukis..hehe..cantik dan bermakna..


    mcm nice je tawaran y bwh tu..rasa nak pi skodeng2 jap website tu..hehe..thanks..=)

    ReplyDelete
  12. @Ai Syah yep! kite kenal en mimpi dari lukisan die. dah lame skit bru tahu die tuu artis! wooo ^^

    try laa. goodluck taw :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya