Monday, June 23, 2014

Share #4

14 comments:

  1. Betul betul betul... Bak kata orang, sekali kita menunjuk kesalahan orang, 3 jari lagi menunjuk ke arah kita

    ReplyDelete
  2. Yeh! betol tuu. 'pembalasan'

    semoga kita dijauhkan laa, ameen ^^

    ReplyDelete
  3. saya suka quote tuu. terbaik ! hehe

    ReplyDelete
  4. senang ingat, jangan judge orang lainlah kan. ni yang manusia selalu buat. rasa diri dah sempurna sangat. sedih betul T____T

    ReplyDelete
  5. baik buruknya orang jangan dikata..kot2 melekat kat kita nanti..

    ReplyDelete
  6. @paripari kecil Betol tuu. setuju sangat. emm Manusia kan.

    sabar jela kan >.<

    ReplyDelete
  7. wahh deep sgt ayt diaa . terasa kejap . hihi . kdg2 kita tak sedar kita bt perkara di ats tu . after this , kenaa fokus pada diri kita tu lebih :) May Allah Guide us :)

    ReplyDelete
  8. @Lieya Yaya :) yeh. betol tuu. kite sebagai manusia tak lari daripada perkara nihh.

    apa2 pon semoga dijauhkan laa =)

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama :D jemput ziarah blog saya ya :D
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/06/segmen-bloglist-1-sha-purple.html

    ReplyDelete
  10. agree! asyik menilai orang dan subsipsubsip tapi hakitkatnya diri kita pun belum tentu jadi macam mana nanti untuk masa depan. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya