Friday, June 20, 2014

Share #3


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
Hai. Hai. 
Salam Jumaat semua! Nampak tak gamba diatas? HAHAHA
Ni Fakta ke Auta ekk? lalalala.
Tengah melayan facebook nih. Sekali terjumpa gamba nih. dan Cik Sepupu aku yang share ini gamba!
Woww! aku rasa ini gamba terasa nice sangat. memang laa nice aku berketurunan JAWA =p
Tengok, tengok aku, sepupu aku dan ibu berkomen kat perkongsian gamba ni kat facebook~
.
.

HAHAHA nampak tak ape yang aku nampak tuu?
Ibu aku sendiri komen 'setuju sangatsangat' dengan statement sepupu aku tuu.
ade ke patot? HAHAHAHA. Ehh -,-'
terasa macam nak nanges guling guling nih!
Aku rasa calon suami aku tuu maybe bukan keturunan jawa. soo family kena laa terima ye =p
Yelaa, ibu dan ayah pon perbezaan keturunan kan? anaknyaa mestilah ikot jejak langkah mereka betol tak? HAHAHAHA! Ehhhh?
Sekian.

Nota Jejari : Done. Kbye!

16 comments:

  1. Assalamualaikum . hee kita keturunan jawa ni . . haha :D

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam. la yeke? yehh kite ade geng! :D

    ReplyDelete
  3. kita pun keturunan jawa! :) haha tapi takadalah mak ayah suruh cari bakal somi dari jawa jugakk. hihi

    ReplyDelete
  4. @paripari kecil ehh? ade geng lagi la!

    HAHAHA tuu gurauan saje la. bkn betol2 kot..
    kalau btl2 suruh family carekkan la =p

    ReplyDelete
  5. haha..byk sgt dah ayat2 macam ni..

    semua boleh nk jd menantu y baik hakikatnya..hehe

    ayat akhir tu, calon mgkn bkn org jawa..ayat mcm dah ade calon je..eh..hehe..

    ReplyDelete
  6. @Ai Syah hahaha kan?kan? =)

    dah ade calon la tuu kottt. ehh sape tuu. haahaha =p

    ReplyDelete
  7. Hehe untunglah kalau gitu, kawan Fisha ada keturunan Jawa jugak :D

    ReplyDelete
  8. perhhh sokongan yang padu dari ibuuu tu, ekekeke..

    ReplyDelete
  9. @white lily hahahaha kan?
    tak patot betol..hahahahaha =p

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya