Sunday, June 15, 2014

Share #1


Nota Jejari : السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ . . Tiada kata kata ataupon luahan. Cuma mampu sharing is caring! hikhik. Mungkin harini kita terluka. dan mungkin esok kita bahagia. Nampak kan bertapa ALLAH menyayangi kita. Alhamdulilah. Kbye

10 comments:

  1. Waah nice info :D . Haa ok Ainur mengakui masih ramai jugak yang tak minat RM . Mcam abah ainur . Haha laki susah nak suka ah benda benda RM ni dengan variety show korean :0

    ReplyDelete
  2. jika perjalanan hidup kita tidak berjalan seperti apa yg diharapkan oleh kita maka bersyukurlah kerana apa yg berlaku ditentukan di bawah perancangan Allah....cuba renungkan..deep right?

    ReplyDelete
  3. suka quote tu kalau hari ni kita terluka mungkin esok kita bahagia :)

    ReplyDelete
  4. @Ainur Ann hahahaha. org kalo anti korea memey la xminat..
    adik laki sy minat btl RM. pastuu gelak sorang2.. eee xpahe tol =p

    ReplyDelete
  5. @aiman mania yeh! setuju sangattt. perancangan ALLAH sangat indah..
    huhu sangattt deep :)

    ReplyDelete
  6. @Nur Inani hahaha men tulis je.. Inshaallah akan bahagia.. perancangan ALLAH itu indah kan ^^

    ReplyDelete
  7. apapun yang terjadi, kuat dan senyum. :D it happen por resonnn.

    ReplyDelete
  8. Allah maha mengetahui apa yg lebih baik buat kita,, :)
    nurrul tak duduk bpenawar , tapi tinggal dkt bandar mas.. kawasan kota tinggi juga lah.. ^^

    ReplyDelete
  9. @SAMIQA ♥ betol tu :)

    laa yeke? kira dekat la bandar mas tuu. sbb ramai kwn2 kolej duk area situ. hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya