Tuesday, June 24, 2014

Wordless Tuesday


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
Hai. Hai.
Berminat betol Quote kat gamba atas ni ^.^
"Jangan pernah mempersoalkan ye wahai haty"
"Jangan pernah mempersoalkan kenapa 'dia' tinggalkan kau"
"Jangan pernah mempersoalkan kenapa kau diuji macam ni"
"Jangan pernah mempersoalkan kenapa hidup kau macam itu dan ini ye wahai haty"
Walaupon berapa banyak pon 'kenapa' ia tetap menunjukkan kau tak terima hakikat! huh -,-
"Kau kena redha ye wahai haty. InshaaALLAH akan tenang. Ameen"
Jika ALLAH takdirkan sesuatu buat kita. Maknanya ALLAH yakin bahawa kita kuat jalani ujian tersebut, InshaaALLAH :')
Nota Jejari : Tak semua 'benda' apa yang pernah/ sedang menjadi milik kita akan kekal menjadi milik kita. Ia pasti akan tinggalkan kita suatu hari nanti. Kbye!

6 comments:

  1. suka bagi quote kesedaran diri kan>? huhu best! :)

    ReplyDelete
  2. Amboi. hahahaha

    dah quotenya macam best tuu yang share ^^

    ReplyDelete
  3. sila bertahan yee..hidup ni sebuah pentas kehidupan.sebuah UJIAN yg harus kita lalui dgn TABAH dan SABAR. insyaallah..:)

    ReplyDelete
  4. so deep, hehehe. terima dengan hati yang terbuka. kadang-kadang mudah, kadang-kadang sukar. aigoyaaah

    ReplyDelete
  5. @white lily hahaha walau sesukar macammane ia tetap kene terima :')

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya