Sunday, June 22, 2014

Kenangan again, again and again!!

Tumblr #6

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
Hai. Hai.
Tengah mood membosankan lagi memboringkan. Err. bukan maknenya sama ke?
Aku bongkar bongkar file file yang ada dalam Lappy aku kan.
Sekali terjumpa 'sesuatu' dalam satu file ni taw.
Aduyaii. Kenangan again, again and again -,-
Aku terjumpa satu video. Apa yang menyebabkan ia jadi kenangan ialah. .
Masa kat kolej aku, setiap kelas wajib handel perhimpunan. dari segi kehadiran, Emcee, Aktiviti and all la.
Dari segi Aktiviti kebanyakan akan lakukan aktiviti kuiz je.
soo 'kami' sekelas bincang nak buat aktiviti lain daripada lain. Lecturer kami pon setuju!
Oke, time nih masa aku sem 2, time nih tak silap awal tahun 2012.
Aku rasa dalam banyak banyak sem. sem tuu paling enjoy. 
Aktiviti ape yang kiteorang buat ialah kiteorang buat aktiviti Menari Jepun!


Hah! kiteorang buat menari jepun macam video diatas. tapi tak serancak macam dalam video ar =p
Masa kejadiannya kiteorang handel perhimpunan. 'kami' pakai baju sama dan pakai baju kurung taw.
Masing masing ingat kiteorang nak buat nyanyian nasyid. padahal.. 
Menari jepun youuu. korang ada??? HAHAHAHA
Masa naik pentas tuu, memang mengelabah, iye tak iye je nak menari. semua pandang kan. lepas tuu bila masing masing da enjoy . terus berkeyakinan la. yehooo!
Sekian.

Nota Jejari : Bila kenangan kat kolej muncul. alolo rindunyaaa. rasa macam nak kembali kepada kenangan itu. Tapi yang penting aku nak kenangan tuu kembali kepada sem 2 je. taknak kembali semester lain. tak syok! HAHAHA. Kbye!

6 comments:

  1. Amboiii...menari jepunn..hihihihi

    ReplyDelete
  2. hahaha tulaa.. menari jepun tuu =p

    ReplyDelete
  3. atototo! dah boleh bayang kecomelan tersebut, tak nak upload untuk readers di blog sama ke? kikiki.. teringin jugak, hehe

    ReplyDelete
  4. @white lily kalo orang comel , lg2 org jepun buat comel la. kalo kiteorg buat memey kelaut arr.. errr

    atoto malu la. hahaha =p

    ReplyDelete
  5. okeh sambil menyaksikan sambil menutup mata.. (intai sikit celah jari) hahaha

    ReplyDelete
  6. @amir zahari hahahahahaha amboiii..
    enjoy taw menari versi nii ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya