Friday, February 13, 2015

Tak sabarnyaaaaaaaa XD

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Yehhh at home!

Seriussss , bahagiaaaa gila XD

Yela, nak update entry guna handpone sah,sah la sakit jiwaaa! HAHAHA

handpone tuu aku rasa macam nak campak,campak je kat dinding. -.-'

Beli handpone baru enta abad keberapa. kekeke

ekceli,ekceli tak sabar nak sampai minggu depan, cuti raya cina kan.

dapat cuti seminggu kottt, ehh tak. tak. sebenarnya buat cuti sendiri. HAHAHA

Company aku cuma cuti 4 hari je.

lagi 2 hari, aku request cuti, naseb dapat kan. kekeke

aku malas sebenarnya nak naik cepat, cepat. sakittt jiwoo woo hadap akaun je.

dannn lagi lagi bulan depan da OT, ohhhhhh tidakkkkk!

Hah! harituu ada orang tanya, aku keje akaun apebenda. ekceli aku tak tahu nak terangkan macamne. HAHAHA.

Company aku ni, company account,audit dan tax aka GST. kiranya kerani la kott. pahe dopp? kalo tak paham gak. tak tahu nak kata pe. hehehe.

Tapi company ni kecik je, memang sesuai dengan gaji aku yang kecik je. memang gaji aku tak sempat nak simpan. HAHAHA takpe, bersyukur jela kan.

Ekceli, aku tak sempat pon nak shoping, tapi sempat la beli novel sebuah XP

 Haritu lagik sedih, masing masing dapat bonus. aku sorang je tak dapat. tapi bos tetap panggil aku masok bilik, aku masok bulan ni baru tiga bulan keje situ. bos aku siap mintak maaf lagi. dia kata jangan sedih, sedih ye. HAHAHA. siapp pujuk kononnya lepas ni gaji aku naik. yek, yek lewwtew. kalau betol, yela alhamdulilah XD

15 comments:

  1. Yeah..hepi juga buat nanad..panjang cuti tu..balas dendam blogging la kan :p

    ReplyDelete
  2. baek bos tu. sy cuti 4hari jugak kot. :D

    ReplyDelete
  3. Cik Mimie cuti 5 hari je..harap2 la bos pnjgkan lagi cuti CNY..hahaha

    ReplyDelete
  4. bestnye cuti.. jeles ni.. hoho..

    xpe la.. jnji ade keje.. skrg ssh nk dpt keje..

    ReplyDelete
  5. tak kesah gaji banyak mana, yang penting ada juga gaji dan halal. Kan.. huhuuu suka bebenar dia dpt cuti ye..
    Singgah dan follow sini (=

    ReplyDelete
  6. isnin start kelas T___T selamat bercuti!

    ReplyDelete
  7. amek cuti extra tu boleh rilek2.. ngadap account hehe akak lari dulu..

    ReplyDelete
  8. Hehe kira bos tu bg semangat. Kang dah lama kerja dpt la bonus :)

    ReplyDelete
  9. pehhhh eksaited benau diaaa nak bercuti. hehehe ^^

    ReplyDelete
  10. Wow, minggu nie Nadyya cuti seminggu la yer... Bestnyer ^-^

    ReplyDelete
  11. Pejam celik pejam celik dah 3 bulan dah Nadya kerja ye. Tak pe,.kira staff baru lagi,..lepas ni adalah rezeki :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya