Sunday, February 1, 2015

Sorry.

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Sory. Sory. Sory.

Terprivate blog pulak. kekeke

Ekceli baru tukar design blog. bertemakan pink,white dan black.

kali ni nak nampak perubahan katanya . soo ikot guna template sebijik macam blog Amy. soo sorry ye cik maduss tak jadikk -.-'

dannn Sory again.

Aku rasa macam tak sempat nak balas kunjungan blog korang.

Harini dah balik rumah sewa.

Ekceli aku malas sangattt.

Malas! Malas! dannn Malas!

Seriouslyyyy malas nak hadap akaun yang serba menyakitkan otak aku.

Thanks baca dan sangop mendengar luahan haty duka lara ini. Kbye!

26 comments:

  1. Haippp. tak mau malas. malas :) chaiyok chaiyok Nadyya ^_^

    ReplyDelete
  2. "Tak seindah seperti di dalam" "Tapi Allah memang sudah ciptakan yang terindah buat diri kita" Cuma kita sedar atau tidak sahaja :) RIndu kak nanad :'(

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan tugas-tugas Nadyya yer jangan malas-malas k ^-^

    ReplyDelete
  4. cantik dan simple ni nadya..kak wana suka tengok..x la sarat sangat kan..

    take care ya nanad..:)

    ReplyDelete
  5. comel design baru nie. .:D
    jangan malas2. .wehehhe :3

    ReplyDelete
  6. Pink nya tak berapa nampak sangt...ke kat blog akak je yang tak keluar pink tu..heheheh

    ReplyDelete
  7. hehehe kena bukak jenguk blog Neddy thru laptop baru nampak.. akak mai guna henpon itan putih aje =P

    ReplyDelete
  8. samalah ..sis JM pun malas nih huhuh

    ReplyDelete
  9. haip3 takmo malas2 tau nanad. psttt~ windu! hehehe jaga diri bebaik tau :)

    ReplyDelete
  10. mcm tema inggeghih pon ada kaler camni, cantik!hehe

    ReplyDelete
  11. rindunyaaaaaaa nak singgah sini.....apa khabar...? baru ada masa nak blogwalk. love your theme !

    ReplyDelete
  12. cantiknya belog skrg..... :D akk suka sngt222222 :D

    ReplyDelete
  13. Haha. Baca entri ni pun dh nmpk tahap kemalasannya. Haha ;p buat kerja leklok na. ^^

    ReplyDelete
  14. Singgah :) Sorry, Sis. Dah lama tak on blog. Baru sempat balas your jejak now. Wuu. Dah tukar template baru. Lawa gilaa :3

    ReplyDelete
  15. Tukar rupa lagi :) akak suka pulak gambar bunga kat atas tu. Nampak meriah!

    ReplyDelete
  16. blog dah berubah wajahhh~~~~ overall ok sangat :)

    ReplyDelete
  17. heheheh besar2 tema baru nie...
    puas tgk..
    neway sntiase cantek tau nadnadd

    ReplyDelete
  18. Aah, sama dengan template Amy :) Pink tak tinggal..hehehe

    ReplyDelete
  19. Takpe nadyya paham cmne rasa malas tu. hehe

    ReplyDelete
  20. blog akak ndya sentiasa lawa dan comel mcm tuan dia . ehiksss :P

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya