Saturday, February 14, 2015

Dinner Office

19 comments:

  1. Pernah minum air teh tanpa gula kat restoren. Iz ingat dia bagi champagne. hahaaha. Wuuu semua best2, terliuqq :p

    ReplyDelete
  2. Wahhh template baru... werkss

    Itu Yeesang kan... kaksha puas dah pujuk hasben pergi Sushi King semata2 nak merasa Yeesang ni... heee ~

    ReplyDelete
  3. xleh terima tekak ni kalo mnom teh tnpa gula.. teheee..
    kene ltk gula jgk.. huhu

    ReplyDelete
  4. tgk udang tu terbayang butter prawn T_T

    ReplyDelete
  5. Kak wana suka minum Chinese tea ni..sedap..bagus tau untuk diet.. :)

    ReplyDelete
  6. woh udang tu goreng ngan bawang blend ? rare ni.. tak pernah tengok lagi..
    tau butter prawn aje.. yep orang cina minom tea xde gula.. kenoooot go ahaha

    ReplyDelete
  7. apesal semua nampak sedap nie??! T^T
    bagusnya bos. siap pujuk2 lagi. :D

    ReplyDelete
  8. kak wana baru perasan yang blog nanad dah makin cantik..suka laaa.. :)

    ReplyDelete
  9. saya pun suka makanan cina. banyak yg sedap2!

    ReplyDelete
  10. la..kenapa tak mau pi...Bos cina ke??kalau bos akak dulu dia kata kalau orang cina .bila ada makn besar dioarang memang sedaya upaya pergi untuk makan besar tu..macam kita selalu kata..rezeki jangan ditolak.heheh

    ReplyDelete
  11. Rugi kalau x pg...tapi hakikatnya...diana pun baru melepaskan peluang makan kat mandarin hotel. Hihihihi...tak rasa nak join sbb tak blh angkut somi Dan anak-anak....so rs tak adil pulak utk mereka. Ada rezeki blh pg lain Kali *_*

    ReplyDelete
  12. nasib baik pergi. boleh lah merasa bos belanja. hehehe

    ReplyDelete
  13. dah lah puasa hari ni tengok pulak makanan dinner dja adehhh. lapar oihhh :D

    ReplyDelete
  14. Akak pun suka chinese tea. Tahun ni tak merasa makan yeesang lah ;)

    ReplyDelete
  15. Hehehe..bestnye...dapat makan free :) hikhik

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya