Sunday, February 22, 2015

Again, Again dannn Again!

Assalamualaikum

Ceh,ceh.

takleh bla gamba atas ni. stay beautiful sangattt. kekeke

Soryyy, KALAU ada sesapa singgah blog aku tadi. tetiba blog aku TERprivate. huuu

Againnnn. blogg aku berubah lagik. nampak tak kerajinan aku disitu?HAHAHA rajinnn sangatt XP

Okey,Okey. ekceliii harituu aku singgah blog http://iolacaviarofficial.blogspot.com/ lepastuu kann. tetiba TERjelly. tuyangg template sebijikk macam blog dia. tapi rasanya lain skitt kot. Blog dia lagi comel :)

Kalau blog aku TERberat ke, TERmenyakitkan mata ke. bagitahu laa ye :)

Aku rasa ini editing blog yang terakhir sebelom naik kerja. sebab lepas ni dah jarang balik rumah.wuu. WAJIB ot tauu. alahaii. taknak pegi leh tak?HAHAHA. dahnya takdapat gaji lebih. tapi dapat cuti extra. hmmm

Takpe,takpe. cuti extra nanti nak pii datinggg je. dating sampai duit habess ye? ehhh. takleh takleh. nanti camne nak kawen. krik krik krik

Kbye!

11 comments:

  1. tolong lahh lawa sangat blog ni.macam tuan dia jugak hahahaha :D

    ReplyDelete
  2. wah, saya suka sangat tema mix baby blue & pink :D

    ReplyDelete
  3. ok ...kemas dan simple cerah biji mata aku .....

    ReplyDelete
  4. Wah, dapat cuti extra yer... Makin cute ler blog nie ^-^

    ReplyDelete
  5. Seronoknya dapat cuti extra..kan best kalau Cik Mimie pun dapat jugak..hehehe :)

    Nanad dan pink xleh dipisahkan :)

    ReplyDelete
  6. memang la nanad ni terlebih rajin edit blog..btw, memang comel la kak wana tengok..x la lambat loading..okey ja ni.. ^_^

    ReplyDelete
  7. patut gaya blognya pernah ku lihat ~ hehehe

    ReplyDelete
  8. Terjelly? Hehe..ayat awak ni macam ayat adik akak.

    ReplyDelete
  9. rajin benor Nanad ni. hahaha... saya maybe stick dengan template skang kot wat sementara waktu. sampailah rasa stress mengganggu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya