Thursday, February 19, 2015

Editing Blog #6

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Blog bertukar lagi! weee

Sebenarnya template sebelom ni memang cantek tapii sayangg aku rasa berat sungguh..

Aku ni memang takle ngok blog berat berat ni. nanti serba salah dengan korang. hee

Theme kali ni bertemakan warna warni kottt. Yang penting pink tuu mesti ada ! HAHAHA
Nampak tak kebiruan lebih terserlah kan? Heee

Sejak akhir akhir ni, tetiba jatuh cinta dengan warna biru ni. jadi suka gila. bila nampak benda biru dah eksaited gilaa. orang lain tengok pon menyampah kottt XD

Selain itu, kotak komen aku dah bertukar kepada pop-up window kembali, soo setiap kali korang nak komen takdela loading lelama nauu kan :)

Hah. Favicon aku pon dah bertukar. comel kan?XP

Berat sebelom ni 246.31KB, selepas diedit balik kepada simple template terus turun mendadak tau. 108.92KB :D

Cukuplaa sampai sini. Tatatititutu ^-^

#Nampak kann aku takle nak curang lelama dengan Simple Template kan? Baru bape hari pakai template lain. nanti ada jela tak kene. pasti akan kembali ke simple template. Alolo. Lepasni kene setia. baru la berkekalan. ye doppp? HOHO

15 comments:

  1. alamak berat blog qila mesti berat dia mmg berat sebijik tuannya hahahaha T_T

    ReplyDelete
  2. oh btw! your blog is soooo simple n i love it!! <3

    ReplyDelete
  3. wow, cantik, simple dan ringan ja blog nadya ni..best!!! heheh..memang rajin kan nanad edit blog..kalau kak wana x ada bakat langsung la..huhu

    ReplyDelete
  4. wahhh sejuk je mata memandang, 1 of my faveret colour ni..btw sgt simple & loading pun cepat je

    ReplyDelete
  5. Nadya,...cuti-cuti ni rajinnya edit blog :)
    Cantik birunya. Tenang & damai gitu.

    ReplyDelete
  6. rajinnya edit belog. hehe. simple n cantik. . :D

    ReplyDelete
  7. rajinn aihh dia edit blog. hehehe ^^

    ReplyDelete
  8. dh ringan blonye..laju je sis JM komeng nih

    ReplyDelete
  9. Hehehe..raji betul edit blog..Cik Mimie tak tahu bile nak edit lagi..huhu

    ReplyDelete
  10. ha'a, favicon tu comel sangat >.< saya masih stick dari dulu smpai skang. hahahhaa... lawa tema ni.. nampak lembut je. macam masuk dalam tadika pun ada. hehe. Ini compliment okay

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya