Wednesday, February 18, 2015

Kata-Kata di Hari Rabu--

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Baru selamat sampai rumah.

fuhhh. penattt.

tadi punya suasana keje. jasad yela hadap akaun. hati dah berada dikampung. kahkah

semua dah cuti. kiteorang je TERpaksa keje. sampai ada makcik tanya "keje?amboii. OT ke?"HAHAHA

Esok dah raya cina kan. yeh. selamat tahun baru cina :D

mesti cuti kali ni akan dipenuhi dengan jemputan kawin kan? selamat BER'diet'.kekeke

Dannn sabtu ni my housemate tunang! yeh tak sabar nak pegi. ~_^

Hah. nak tanya ni.

Untuk mereka yang ada latihan TLDM aka Laskar muda takde cuti ke raya cina ni?

Haihh. rindu kat dia.  *Pless jangan muntah hijau!HAHAHA*

dahnya BERabad tak contact dia, jumpa lagi la.AHAHA

dahnyaaa sejak keje aku rasa nak capai hari jumaat ponn terasa lama gilossss, apalagi bulan 5. arghh.

dahnya dia balik betol betol pas seminggu birthday aku.wuuu

Kbye.

9 comments:

  1. Kitaa baru otw balik pahang awok.hadap jammed yang macam hape ni.nak menanges tahuu.sobsssss ;(

    ReplyDelete
  2. okehh faham bila jasad jee hadap keje hati kat tempat lain hahaha

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti akak :) blog cantik dan simple :D lagu mana akak leh buat blog sebegini rupaaaaaaa ?? hehehe

    ReplyDelete
  4. Selamat rehat lepak santai di rumah, Nadya :)

    ReplyDelete
  5. Hehehe..Nanad rindu2 ye..hikhikhik..

    ReplyDelete
  6. Rindu kat si dia rupanya... Sabar yer Nadyya ^-^

    ReplyDelete
  7. kalau bab askar ni, xtahulah. hehehhe.. rindu benor dia ye :P kitorang ni x rindu ke? hahahhaa...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya