Sunday, December 28, 2014

Black + White

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Tukar theme blog again! nampak tak? nampak tak? HAHAHA

kali ni bertukar kembali black + white ^-^

Aku rasa jiwa aku memang dipenuhi dengan theme black + white kott! kekeke

dann aku rasa blog aku dah sama dengan blog kak HSB! Heee sorry kak ><

Nama blog ni pon dah bertukar jugak kan? hehe

sebenarnya nak amek nama blog ni dengan tajuk novel ke, tapi tengok tengok tajuk novel semua jiwang jiwang sangat.

soo reka la nama blog sendiri kan. hehehe

tapi header blog aku ni, aku buat gaya font seperti tajuk novel. heheh menjadi tak ? ;p

Cukup laa sampai disini.

Kbye!

29 comments:

  1. Waahh cantik lah nad. Simple je and sgt ringan. hehe

    Ayuh lah sokong b%&w hahaha
    Kite pun dah jatuh cinta dgn b&w

    ReplyDelete
  2. sy suka bila ada noktah kat hujung "cerita aku" tu. hehe rasa elegen :)

    ReplyDelete
  3. lawooooo kak . mcm ni bru simplee abess :D

    ReplyDelete
  4. lawalahhh nadyya. kemas sangat ^__^

    ReplyDelete
  5. kan?
    kaksha pun obses dengan black and white...
    rasa nak tukar lagi... tapi macam taknak lak copycat sangat...
    huwaaa pasal ni pun i is stressss....

    ReplyDelete
  6. samalah kita. suka B&W jugak kikiki
    hamboihh nama blog dia. hehe

    ReplyDelete
  7. rajin betul tukar theme. tapi nice la, simple ja. ^^

    ReplyDelete
  8. Homaiiii !! naiss gilaa. simple gilaa.. comeyhh ! XD

    ReplyDelete
  9. Cantik dan simple. Suka sangat.

    ReplyDelete
  10. Wah, cantik dan kemas sangat nampak blog ni..hitam + putih memang kombinasi yg terbaikla org kata...hehe..rajin nanad ye :)

    ReplyDelete
  11. Berwajah baru.. semangat pun baru kan.. balck and white.. terbaik :D

    ReplyDelete
  12. Wah, Nadyya ubah theme lagi... Menarik ^-^

    ReplyDelete
  13. Sama dengan HSB ek minat black n white?
    Sehati sejiwa gitu.

    ReplyDelete
  14. cantik header blog kak.. design blog pun awesome ! Ana sukaa ~

    ReplyDelete
  15. salam rindu kat nanadddddd!!!! maaf lama kak wana x singgah sini sebab sibuk sangat..

    cantik perubahan baru blog naddya ni..simple ja..apapun, selamat tahun baru 2015..jom buka lembaran baru yang indah :)

    ReplyDelete
  16. Simple and nice...akk pun kene upgradelah mcm.ni....blog x bp kemas

    ReplyDelete
  17. Happy new year, Nadya. Moga tahun ni lebih indah & bermakna :)

    ReplyDelete
  18. Saya suka la blog simple macam ni. Nampak kemasss hehe :)

    ReplyDelete
  19. Dulu pun Nad suka sangat hitam putih hahahha tapi akhirnya pakai colour putih je hehe

    ReplyDelete
  20. tukar lah theme apa pun. saya tetap suka! sebab simple dan ringan :D

    ReplyDelete
  21. kene bukak ngan lappy baru nampak le Neddy hehehe.. akak guna henpon blog semua orang itam putih hehehe :P

    ReplyDelete
  22. Yey, join geng b&w la nadyya pasni :)
    Sory lama x singgah ^.^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya