Friday, December 12, 2014

Search Keyword #4

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


HAHAHA! Kalini bertemakan 'quote'

Mesti beliau ni rindu nak baca entry aku berkaitan Quote kan? HAHAHA sorrylaa, baru perasan da lama tak update entry pasal quote ;)

Yang takle bla lagi. ada jugak insan yang search 'Ada yang lain di hatimu' HAHAHA

Adakah yang search ni EXboipreng aku? HAHAHA

 Mengarot kan? HAHAHA. Korang tolonglah klik iklan 8Share dan Mysponsor II :) nak beli handpone ni. nak harapkan duit gaji keje macam takcukup. macam macam pikir. dengan sewa uma nya, duit minyak, duit makan lagi, dengan ditolak dengan socso lagi.fuhhh. dahnya blackberry aku dah coma terus. haihh naseb ada handpone ayah -.-' dalaa Kbye!

16 comments:

  1. hye dear.. saja singgah sini lagi. nama sy nuha. cantik blog awak.. soft, simple sweet.. lovely!

    kalau awak ada terfikir nak go for biz for side income, boleh contact nuha ya :)

    Its a simple biz.. and lovely too!

    Yg penting tak perlu modal besar. Contact me 017-4991289.

    Thanks :)

    ReplyDelete
  2. wahhh nadya...siapa beliau tuh? ehem ehem

    ReplyDelete
  3. macam macam je kan hahaha. selagi blh cari, macam macam je nak dicari kat google ni xD

    ReplyDelete
  4. pehhh. ex boipreng stalk blog dia. kehkehkeh :p

    ReplyDelete
  5. Confirm exboipreng duk usha tu... Hehe ^-^

    ReplyDelete
  6. Ehemmm ehemmmm .. Jelez lettuwww .. Heheheee

    ReplyDelete
  7. 'sedih rasa terhegeh' tu comel ;)

    ReplyDelete
  8. Hehehe..macam2 dorang search kat blog nanad..blog Cik Mimie banyak orang search pasal rindu je..hahaha

    tak boleh bla 'Aku makan bella sinus" apap tu?

    ReplyDelete
  9. alolo ade org rindu quote Nanad letttew =P

    ReplyDelete
  10. haha..kadang2 ayay keyword tu kelakar2 pun ada..

    ReplyDelete
  11. peminat novel tegar ya..saya ni baca lemah sikit :P

    ReplyDelete
  12. okak kak . done click3 iklan akak :)

    ReplyDelete
  13. hahahaha... tergelak saya baca keywords. adoi.... >.< saya tolong klik iklan juga :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya