Friday, December 5, 2014

- No Title -

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selepas 5 hari! Yeh! fuhh rindunya nak bloging! Balik kerja kul 5lebih terus balik. dan baru sampai rumah ni. pehhh macam jauh nauu. kalau ikotkan. sejam setengah dah sampai. tapi singgah R & R lagi, dengan jem lagi. soo perjalanan macam pegi Melaka pulek ><

Sampai rumah ni. aku terus capai laptop aku kat beg keje ayah. yela, aku keje ni, ayah aku terus amek laptop aku ni. wuuu T-T dan aku apalagi terus bukak belog ni! pehh ada 89 comments kot. thanks korang :')

Setiap kali balik keje serius bosan gilaa. salu hadap dinding je tau. Korang bole bayangkan tak? HAHAHAHA.

Cuma nak tanya ni. Korang rindu aku tak? lalala.

 Esok aku cerita keadaan aku kat sana selama 5 hari. mesti korang nak tahu kan? kan? ;) Kbye!

28 comments:

  1. nape x bwk lappy sekali ... alhamdulillah dah sampai rumah . berehatlah dulu k ...

    ReplyDelete
  2. Mestilaaaaaaa rinduuuuuu ..sejam setengah .. Jauhnyaaaa .. Tak dapat rumah sewa ka kak

    ReplyDelete
  3. Windu sewindu windunya! Jangan lupa rehat puas-puas weekend ni :)

    ReplyDelete
  4. alahai,,bila berturut2 mcm tu mesti penat giler kan..
    btw..iqha singgah sini sambil klik nuffnang.. :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/cara-nak-buat-duit.html
    do visit me and click ya,,tq :))

    ReplyDelete
  5. mesti penat gila kan? have a good rest sis :)

    ReplyDelete
  6. huhuhuu.. untung la ramai peminat.. semua nak tahu cerita 5 hari tu hahahaha :D

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/12/jordan-part-4-river-trekking-wadi-al.html

    ReplyDelete
  7. kaksha lama tak singgah *nangis*.... welcome back nadya !
    dah kerja ke?? baru tahu... all the best dear...

    ReplyDelete
  8. Tak sabar nak tahu apa yang terjadi dalam 5 hari tu :D

    ReplyDelete
  9. rindu la dengan nanad..huuu..akak dapat bayangkan apa perasaan nanad bila balik keja yang bosan gila tu..sabor ja la dik..pengorbanan namanya tu..selamat berhujung minggu :)

    ReplyDelete
  10. ehem ehem~ caner tmpt keje? cpt hapdet kehkehkeh

    ReplyDelete
  11. hoyeyyyy ! rinduunyaaaa ! welcome back ye cik nanad !
    rehat2 dulu ye akak. ^_^

    ReplyDelete
  12. hahaha saya balik keje terus ngadap henpon. tak pun termenung haahah. anyway, rinduuu cangattt hahahah xP

    ReplyDelete
  13. ye.. mama kalau tak bukak blog sehari.. boleh meroyan sekejap.. hahaha

    ReplyDelete
  14. uit2,cik nadyaa. amboi, baru 5 hari kerja dah balik rumah dah?ni mesti plan tiap hujung minggu nak balik rumah ni. hehe. awat tak bawak ja laptop.

    ReplyDelete
  15. balik umah dgn sapa? hehe. jauh gk tu sejam setengah. ofkos la rindu nadya :)

    ReplyDelete
  16. kalau anis xtengok blog sehari rase otak wenk wenk sikit..hahah

    ReplyDelete
  17. take care tauuuu, jangan hadap sangat dinding tu.. kang jadi cicak women lak.. ekekeke

    ReplyDelete
  18. ku merasainyaaaaa neddy.. hahaha. akak eventho sebok tolong kazen jual cuppies tapi hati dok teringat tak blogwalking jenguk kawan kawan..

    ReplyDelete
  19. Rindu nanad ni...jaga diri baik ye..keje leklok tau..hehehe :)

    ReplyDelete
  20. Kesian kat Nadyya, moga lepas dapat gaji nanti beli gadget yang membolehkan Nadyya berblog yer...

    ReplyDelete
  21. Ramainya peminat smpai 89 komen.
    Kenapa tak bawak lappy

    ReplyDelete
  22. 89 comment? byk tu..kiranya blog semakin di kenali ramai :-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya