Sunday, December 7, 2014

Tukar Theme Again!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Walaupon agak busy, tetap nak edit blog! Kekeke

Terasa blog aku berat. semalam memang format terus semua code jadah.

Tapi tak edit keseluruhan sebab malas! HAHAHA

sebab-sebab lain, aku mudah jemu. walaupon sekarang da jarang hadap blog kan.

bertukar kembali theme pink! Iaitu warna kegemaran aku!

Kalau sakit mata bagitahu. next week aku akan godeh code lagi. kalau rajin la :P

Sila ulas theme blog aku sekarang ni. mana tahu makin berat ke, menyakitkan mata korang ke? font takbape jelas ke? aku akan usaha untuk godeh code. inshaallah :)

 Sebentar lagi nak balik rumah sewa. not blogging,blogging! inshaallah jumpa jumaat nanti or sabtu nanti. kekeke. kalau rindu sangat tengok je blog ni ok? ceh ceh macam ada orang rindu je. Kbye!

30 comments:

  1. cantik je camnie. comel dan simple. hehehe. btw, blog nie memang ringan. . :)

    ReplyDelete
  2. cantik2222!!! akk suke boarder blog ni, ade bunga2.... suke sngt template baru ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho cmne tahu border blog bunga? heee taknampak sgt pon bunganya :p

      Delete
  3. Assalammualaikum .. Comel lah kak ! <3 Loading pun ok ^^

    ReplyDelete
  4. Waahh maduss. Dalam kebusyan tyu sempat lagi ehh. Kite yang banyak masa pun malas dah nak godek coding. Biar yang simole je.. hihihi

    Semoga baik baik saja di sane yee :)

    Blog cantik, pink gitteewwww :p

    ReplyDelete
  5. Cantiknya blog <333 Nad suka part border blog ni

    ReplyDelete
  6. Cik adik seorang ni, rajin betul edit blog :)

    ReplyDelete
  7. woooow pinkish gitu. header pun colourful i looooike. rajinnye nak edit edit hehe..

    ReplyDelete
  8. Okay je. Loading pun okay. Masih comel :D

    ReplyDelete
  9. sweet la new theme ni sis. warna dia smooth >.<

    ReplyDelete
  10. cantiknya theme baru naddya..kak wana suka..soft pink..sedap mata memandang..:)

    ReplyDelete
  11. cantik :) Wah berbunga2 jugak..hehehe :)

    ReplyDelete
  12. eh ringan ajelah, kak. loading pun laju jeeee. hiks

    ReplyDelete
  13. Makin cantik dan comel pastu nampak lembut ^-^

    ReplyDelete
  14. comeyy dan ringan. lawa2. kerja elok2 na! take care nadya! ^_^

    ReplyDelete
  15. Kemass! haha. dh kembali ke PINK!

    ReplyDelete
  16. Lama tak singgah sini. Makin comel blog nad

    ReplyDelete
  17. Assalam... Comel je theme color pink awk...

    ReplyDelete
  18. cantik dan sweet je theme ni..dh lama sis x datang sini

    ReplyDelete
  19. pink comei la..jadikan blog ni pon comei

    ReplyDelete
  20. nanad edit lah cmne pon kiteww mmg suke je! rawrr~ ahaha

    ReplyDelete
  21. buat masa ni saya x tahulah loading cepat ke x.. sebab internet rumah sangat slow. tapi macam biasalah, pink tetap ada kan :P

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya