Saturday, December 27, 2014

Search Keyword #5

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Setiap kali balik. memang wajib bukak laman Nuffnang. sekali bukak la keyword.

semua berkenan cinta. HAHAHA, aku rasa da lama tak update entry cintan cintun. adoii

dala, nak masak dulu dan makan, nanti sambung blogwalking lagi.

tatatititutu ^-^

17 comments:

  1. hahahahha. tak tahan yang first tuu. siapalah orang yang tekak keyword itu?? jeng jeng jeng.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tah la.. ade la tuu stalker diam2 tuu..hahahaha *perasanbetol*

      Delete
  2. Memang semuanya jiwang cintan cintun ni :)
    Hai, Nad..apa khabar minggu ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah sehat. cmne ngn akak? wuuu rindunya kat akak ^-^

      Delete
  3. amboi keyword die. hahaha.

    hai awak, lame xjenguk cni

    ReplyDelete
  4. keyword "saya tetap nak awak" hahaha . kemainnn key nyaaa pong . hahaha . xnk org lain dah . nak awak jugak . haha

    ReplyDelete
  5. Mungkin blog ni kena tukar nama kepada "taman cinta.."
    eceh!heheheh

    ReplyDelete
  6. teringin nak tahu apa yg keluar utk keyword oh biarkan ribut dan hujan tu :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  7. Hahaha hiasi lah blog ini dengan cinta yee nad oiy.

    Hadei kelakar pulak bace.

    Banyak stalker ni. Cun sgt kan. Hehe

    ReplyDelete
  8. Amboi, kemain macam tu keywords nya. hehe/

    ReplyDelete
  9. Hahahaha..."dia tak sayang saya lagi" apa lagi nanad jawab la..:)

    ReplyDelete
  10. keywords jiwang2..sesuai buat tajuk novel tu nanad..heheh ^_^

    ReplyDelete
  11. keyword semua jiwang baq hang! hahaha.

    ReplyDelete
  12. akak dapat skali dua saja yang pepelik..
    ntah kekadang fkir ape benda yang aku tulis heheh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya