Wednesday, January 14, 2015

First entry untuk 2015 !

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Baru nak update entry untuk tahun 2015! Yehhh!
Kejap je masa berlalu kan? HAHAHA
Bak pepatah ayah aku "dah tua ar akak ni" cisss -.-

Sebelom tuu, da lama tak update blog ni. Ade sesape still ingat aku ke? HAHAHA

Sebenarnya kalau ikotkan banyak benda nak cerita. Kalau bole setiap hari nak update entry. Tapi tuulaa.Nak update pon kat handpone. Dahnya makin lama handpone ni asyik nak jem je. Stress taw. Wuu T-T

Takpe, takpe, cuma nak bgtahu minggu ni aku balik. Soo dapat la hadap blog puas-puas. Ohhhyehhh!
 
Cukuplaa sampai sini.

Kbye!

16 comments:

  1. rindu kat nanad tau...ok, kak wana x sabar nak tunggu entri2 baru dari nadya..

    ReplyDelete
  2. ayah nak cakap sebebnarnya " dah boleh kawen kakak ni. " hahahaha. rindu awok Naddya :D

    ReplyDelete
  3. Yup! Bahagia berterusan dik. Berikan bahagia buat diri kita sendiri, insyaa Allah orang di sekeliling kita juga ikut bahagia.

    ReplyDelete
  4. ada !! yaya ingt akak . hehehe . yay akak tua dah . blh kwin dah ! hehe

    ReplyDelete
  5. tukar je laa fon tu cik Nadyya..hihi ^_^.. eppy new year

    ReplyDelete
  6. Yeayhh!! Nanad balik rumah nanti jgn lupa singgah blog Cik Mimie ye..hehe :) Selamat bercuti..

    ReplyDelete
  7. selamat mengadap blog minggu nih..hehehe

    ReplyDelete
  8. Selamat tahun baru nadyya :)
    Ofkos la ingat ^.^

    ReplyDelete
  9. welkem home nadya :D rindu222!! :D mane boleh lupa nadya :D

    ReplyDelete
  10. Good n nice people like u deserve happiness in life.

    ReplyDelete
  11. never too late lalink..
    happy new year too..

    ReplyDelete
  12. mestilah sis JM ingat..Nad rajin tiggalkan komen di blog sis tu...tadi sis JM ada pos small gift so dh dapat nanti inform ye

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya