Saturday, January 17, 2015

Search Keyword #6

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Pehhh. nampak tak?

ni namanya penangan Novel Mr London Miss Langkawi. kekeke

Sorry la ye, sampai sekarang tak preview lagi.

tengok, tengok tak lama lagi nak di dramakan. lagi lagi mamat handsome tuu yang jadi heronya. alahai.

Sapa lagi kalau bukan Zul Ariffin kan. alahaii. cairr woiii ;p

bakal didrama kan di Astro Ria tau.. alahaii sayang takdapat tengok! wuu dahnya kat rumah sewa takde siaran Astro.. sadissssss. mohon sangat disiarkan di tv 3 T-T

meh meh cuci mata sat ;)

Liyana The Samseng a.k.a #MsLangkawi with scooter pink & helmet pink. 😅 #Repost @globalstationsb
・・・
@izaraaishahofficial in #MrLondonMsLangkawi. Coming soon.

#MLML #mlmlastro #HernaDiana #Alaf21

Izara Aisyah lakonan sebagai Miss Langkawi

Hari ke-3 shooting #MrLondonMsLangkawi

#Repost @nizamzakaria
・・・
@izaraaishahofficial & @zul_ariffin rehearsing their lines. #MLML #mlmlastro.
#HernaDiana #Alaf21

Zul Ariffin lakonan sebagai Mr London.

💕Sweet💕 #Repost @nizamzakaria
・・・
@izaraaishahofficial & @zul_ariffin dalam Mr London Ms Langkawi #MLML #mlmlastro #mrlondonmslangkawi
#HernaDiana #Alaf21

Aigooo ! sweet pulak. gamba gamba ni aku ambek kat instagram herna diana. iaitu penulis novel Mr London Miss Langkawi :)

17 comments:

  1. Akak datang jenguk Nadya. Busy sekarang dah kerja eh. Nway, jangan risau, tak dapat tengok citer ni leh download. Takpun, tayang kat astro kan,...astro akan tayang dan tayang lagi,..dan tayang lagi heheheh

    ReplyDelete
  2. sumpah tak sabarrr nak tengok. dah dua kali baca novel ni. jalan cerita dalam otak dah. hahaah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sama la kite. kite lagi la, asyik ulang ulang je baca :P

      Delete
  3. omo omo omo, banyak nya mr london miss langkawi :D nadya!! hai **lambai tangan

    ReplyDelete
  4. memang famous eh hero tu sekarang? banyak nampak naik kat news feed FB sy haha

    ReplyDelete
  5. Apsal la ramai tergilakan Zul Ariffin ni?? sebab dia macam good looking, sado, camtu ke?? hahaha ! dah tak ingat camne rasa obses dengan retis.... hye nadya :) semoga sihat2 ye...

    ReplyDelete
  6. banyak sekrang adaptasi novel..cerita sama ja..huhu.dah tak minat

    ReplyDelete
  7. mesti best citer ni kan..kak wana pun nak tengok juga la nanti..

    ReplyDelete
  8. Kakak saya mesti tengok drama ni nanti.

    ReplyDelete
  9. Wah, Zul berlakon ke? kena tgk ni..xleh lepaskan..hehe

    ReplyDelete
  10. mesti best nie... Wajib tengok ^-^

    ReplyDelete
  11. kiteww ni pulak x minat ZA tu. tp jd nk tengok cite ni sbb ada izara. comel gila dia hehe

    ReplyDelete
  12. huurm semua novel nak jadi drama.. hihi..
    jom
    buat novel nanad ^^

    ReplyDelete
  13. alamak cerite apekah...
    bile mule ditayangkan tu dik

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya