Saturday, January 17, 2015

Search Keyword #6

17 comments:

  1. Akak datang jenguk Nadya. Busy sekarang dah kerja eh. Nway, jangan risau, tak dapat tengok citer ni leh download. Takpun, tayang kat astro kan,...astro akan tayang dan tayang lagi,..dan tayang lagi heheheh

    ReplyDelete
  2. sumpah tak sabarrr nak tengok. dah dua kali baca novel ni. jalan cerita dalam otak dah. hahaah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sama la kite. kite lagi la, asyik ulang ulang je baca :P

      Delete
  3. omo omo omo, banyak nya mr london miss langkawi :D nadya!! hai **lambai tangan

    ReplyDelete
  4. memang famous eh hero tu sekarang? banyak nampak naik kat news feed FB sy haha

    ReplyDelete
  5. Apsal la ramai tergilakan Zul Ariffin ni?? sebab dia macam good looking, sado, camtu ke?? hahaha ! dah tak ingat camne rasa obses dengan retis.... hye nadya :) semoga sihat2 ye...

    ReplyDelete
  6. banyak sekrang adaptasi novel..cerita sama ja..huhu.dah tak minat

    ReplyDelete
  7. mesti best citer ni kan..kak wana pun nak tengok juga la nanti..

    ReplyDelete
  8. Kakak saya mesti tengok drama ni nanti.

    ReplyDelete
  9. Wah, Zul berlakon ke? kena tgk ni..xleh lepaskan..hehe

    ReplyDelete
  10. mesti best nie... Wajib tengok ^-^

    ReplyDelete
  11. kiteww ni pulak x minat ZA tu. tp jd nk tengok cite ni sbb ada izara. comel gila dia hehe

    ReplyDelete
  12. huurm semua novel nak jadi drama.. hihi..
    jom
    buat novel nanad ^^

    ReplyDelete
  13. alamak cerite apekah...
    bile mule ditayangkan tu dik

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya