Sunday, January 25, 2015

Rindu?

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

 Rindu kat someone tuu.
Tetiba dia call kite.
And says "rindu"
Eh? Apa maknanya?
Jodoh ke tuu? HAHAHA

ke kebetulan? -.-'

#hope dia ok, ok je kat latihan askar tuu, inshaALLAH. Kbye! :)

24 comments:

  1. rasanya Nadia pernah mention dulu si dia yang askar ni. hahahaha :D

    ReplyDelete
  2. Weewitttt ! hehe. Kalau jodoh pun tak salah kan. hehe :)

    ReplyDelete
  3. ehem..ehem..rindu ada makna tu..heheh..kak wana pon rindu kat nanad juga..apapun yang nadya buat take care ya..

    ReplyDelete
  4. ehem ehem. Pahammmmm! hehehehe

    Jom gossip jom Nadya. wiwiwiwi~
    Ohh nak rindu Nadya jugak boleh dak? :D

    ReplyDelete
  5. HEhehe..tau dah sapa orangnya..inshaAllah semoga nanad n dia ok2 jer dalam kerjaya masing2 :) Jgn risau kalau dah jodoh tak kemana :)

    ReplyDelete
  6. kalau suka sangat ngan dia... berdoalah ngan Allah biar dia jadi jodoh yang baik...

    kepada Engkau aku menyerah kepada Engkau aku memohon pertolongan... kan gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, berdoalah.
      Yang penting bila keluar dengan dia tu tengok waktu solat dia jaga tak.
      Cinta selalunya membutakan.
      - Pengalaman mendewasakan..

      Delete
    2. Sokong Najib & Shikin.
      Akak buat hastag #pengalamanmendewasakan :)

      Delete
  7. yupp..sokong ngan komen abg najib ariyan..

    ReplyDelete
  8. "Tuhan... jagakan dia... " <-- err lagu apa entah tajuknye hehe

    ReplyDelete
  9. Ehem..tunjuk la muka dia sikit..nak tengok..nak bagi markah ni..hahahah

    ReplyDelete
  10. wohooo. pernah jugak rasa mcm tuuu, tapi dgn kawan perempuan lah :D tgh teringat kat dia, tup tup msg masuk 'i already miss you Hanis'. wahhaha, happy!

    ReplyDelete
  11. alalaalah....so sweet...ni yg jely jelly nih

    ReplyDelete
  12. hihi amboi Neddy dalam diam diam..

    ReplyDelete
  13. aikk tau rindueee...
    rindue nak gadoh la tuuuu,,,
    heheeheh abis tu xrindue akk la nie

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya