lempeng kelapa dan telor kari.

Assalamualaikum


Hi! semalam singgah blog kak Amie dan blog kak Suria Amanda makan lempeng. alahai. sedappp yaa. lama tak buat! so disebabkan semalam tengahari cuma beli jaa. disebabkan barang basah banyak yang takde kann. so beli jaa laa makanan kat foodpanda. ahaks! aku  memang akan belanja pada hari weekday jaa. tak ramai sangat orang. nama jaa lockdown. orang ada ramai jaa mana mana kan -.-'

so petang aku mesti nak buat something. okayy terhasil laa telor kari dan lempeng kelapa. sedapppp okayy. lagi lagi lempeng kelapa. berlemak lemak! HAHAHA.


CONVERSATION

15 Comentarios:

  1. Terjebak ye...hehehe...sesekali layan lempeng memang best...

    ReplyDelete
  2. Dah lama teringin nak buat lempeng, tapi takut tak jadi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kene try buat dlu sis. Inshaallah jadi nanti 😊

      Delete
  3. Lemak kelapa tu yang buat syok.

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaaa lama xmkn. Makan panas2 sedappp

    ReplyDelete
  5. special betul cicah kari ni.. heheh...
    adoiii kena buat lempeng jgk ke ni nanti haha

    ReplyDelete
  6. Lempeng adalah antara makanan kegemaran saya..

    ReplyDelete
  7. Itulah, selalu nampak kak amie dengan kak SA makan lempeng hahaha. Pengaruh kuat ni kak amie dengan kak SA :P

    ReplyDelete
  8. klau sy lempeng ni buat sarapan pagi fuhhh nikmat seharian

    ReplyDelete
  9. Lamanya tak makan lempeng kelapa... kena buat ni :)

    ReplyDelete
  10. Bila tak tahu nk masak apa baca blog nad dpt la ilham hahah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD