harap harap semuanyaa baik baik jaaa.

Assalamualaikum


Hi! sejak sejak nii mood aku dah larik kemana.sebab ibu aku dah dimasukkan hospital sebab pernafasan nyaa tak berapa elok. dan terpaksa pakai oxygen. nak bercakap or call memang sentiasa pakai oxygen. dengar suara dia ponn terasa sebak T.T dan pagi tadi. ada tambah gejala lain. buang air besar dan kecik terus sampai ibu keletihan. harap harap ibu aku baik baikk jaa dan dipermudahkan kesembuhan dia :')

Makcik dan ayah aku, suruh amalkan surah alam nasyrah. untuk mempermudahkan kesembuhan ibu aku ni. harap harap macam tuu laa. inshaallah :')

1). Bukankah Kami telah melapangkan untukmu dadamu?
2). Dan Kami telah menghilangkan daripadamu bebanmu
3). Yang memberatkan punggungmu ?
4). Dan Kami tinggikan bagimu sebutan (nama)mu ,
5). Karena sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan
6). Sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan
7). Maka apabila kamu telah selesai (dari sesuatu urusan), kerjakanlah dengan sungguh-sungguh (urusan) yang lain
8). Dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap

CONVERSATION

14 Comentarios:

  1. Sabar ye nad, semoga kesihatan ibu semakin baik..
    Kita banyak berdoa, yang selebihnya kita berserah kepadaNYA..

    Be strong k!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaallah kak. tengah cuba bersabar n berharap ibu sembuh. :)

      Delete
  2. Terima kasih atas info.

    Semoga ibu awak sihat seperti sedia kala.

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan urusan ibu.. semoga cepat sembuh ya ibunya.. be strong sis

    ReplyDelete
  4. Semoga ibu cik nad sebab sembuh sediakala yer . Aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awak, harap harap macam tu :)

      Delete
  5. Harap2 semuanya dipermudahkan buat ibu Nad...doa banyak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 macam tulaa kak. inshaallah dia baik2 jaa :)

      Delete
  6. Teruskan berdoa dan bertawakal. Mudah-mudahan Dia Yang Maha Mendengar sentiasa mengurniakan belas kasihan-Nya.

    ReplyDelete
  7. Semoga kak nadyya kuat ya.
    Semoga Allah cepat cepat sembuhkan ibu kak nadyya dan sihat seperti sediakala. Aamiin aamiin ya rabbal alamin :)

    ReplyDelete
  8. Semoga bonda puan Nadya segera sembuh seperti sediakala.

    ReplyDelete
  9. Moga ibu Nadyya dikurniakan kesembuhan sepenuhnya.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD