Friday, May 1, 2015

Happy Labour Day ! dannnn ??

Assalamualaikum

Happy Labour Day korang! hee. masok bulan ni, dah 6 bulan aku keje sebagai assistant accountant. yela, selama ni keje sebulan je gitu. kiranya ini paling lama. maybe ni keje dari bidang aku kan. pada dasarnya tak minat pon account. hahaha study dulu pon TERpaksa masok. krik krik krik

Alhamdulilah, dah 6bulan keje sini,dah 2x naik gaji. hahaha. bulan lepas officemate cakap,"untung u ni,baru 5bulan keje sini dah 2x naik gaji. time i lama tau" rasa kembang gak. hakikat nya still terasa gaji rendah. yela, duk bandar. nak bayar sewa rumah, terasa sesak nafas aku wei.. kekeke apa-apa pon alhamdulilah. hope dinaikkan gaji lagik. hahahaha xD

Ok, stop pasal keje. hee :)

perasan tak blog aku berubah lagik? hahaha. semalam balik update entry 1 terus private blog dan godeh godeh segala code. nampak tak kerajinan aku disitu? hahaha. kalini blog aku tetap bertemakan pink. dan tukar nama blog ke NSNH. bermaksod gabungan nama aku dan dia. sweet tak?hahaha

sorylaa kalau ada yang confius masok blog aku. aku memang suka tukar tukar. maklom la aku cepat jemu la. hope nanti kawen takdela aku cepat jemu ngan muka suami aku nanti.hahahah kalau tak haihh cian dia -.-' #Berangan pulak dah xP

Aku tersangat berkenan dengan header aku. aku suka part 'cik accountant' perkataan tuu terasa cool pulak. hehe. cukup la sampai disini. sekian, terima kasih #Inshaallah next entry situasi di ofis ^-^

9 comments:

  1. Memang untung sangat dapat naik gaji. Tahniah ya :)

    ReplyDelete
  2. Zumal keje bertahun gaji tetap camtu gak... hehe... Selamat bercuti panjang yer ^-^

    ReplyDelete
  3. urww, yg penting ada pendapatan. Alhamdulillah ^^

    ReplyDelete
  4. singgah sini nak join segmen saya :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  5. Wah2, sweet2 gitu :) NSNH..tau2..haha..

    Pergh, mesti gaji dr tinggi dr Cik Mimie ni..setahun keje baru 2x naik tau...ini 6 bulan..untung2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdenya, gaji rendah.. apply guna sijil kan.. lain la lau dip,degree mmg gaji tinggi 2ribu keatas.. kite 1500 kebawah.. sedih btl..wuuu

      Delete
    2. Okla tu...janji ada gaji..n hasil penat lelah kita sndiri :)

      Delete
  6. hai awaks yang comel.. kita ni memang fikir sama je la.. banyak benor. hahahahha.. kita pun cepat bosan. aiyark... ayang bosan la tengok muka abang, cuba p pakai topeng, wat muka Hugh Jackman lak ka :P

    tahniah Nanad :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya