Monday, May 11, 2015

11 May ♡

Assalamualaikum


Alhamdulilah. Official 23 taun untuk harini.

wuuu seriuss macam tak caya je dah 23taun.

Dah matang ke aku? Hahahah

Sebelom tu, thanks kepada mereka mereka yang wish bornday aku di whatsapp,wechat, facebook dan sebagainya. Thanks korang. Smoga dimurahkan rezeki.

Dann harini rasa terharusss sangat. Walaupon aku baru keje kat tempat tuu. Dieorg sangop belikan kek untuk sempena birthday aku. Hikss bos siap suruh aku balik kg minggu ni. Kecian lewtew time mother day takdapat balik time birthday sendrik pon takdapat balik. Alahai bos ni mmbuatkan aku bertambah terharuss je tau xD

impian? Opcrsee la nak kawen cepat! Opsss. Sebenarnya nak banyak banyak duit bole la bagi kat ibu ayah aku dannn pastu baru la bole kawen.heeeee Kbye!

16 comments:

  1. Assalamualaikum. Happy birthday, kak. May Allah shower you with His countless and endless blessings for your entire life. Cepat cepatlah kahwin, ye. Hehe ;)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari tua cik Nad.. ahaks.. Semoga murah rezeki dan dipanjangkan umur.. =)

    ReplyDelete
  3. Hahaha. Kawen tuu macam tak sabar je. :P

    ReplyDelete
  4. Happy birthday kak Naddya :)

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Nanad..hehehe..ingat tau..pepatah yang beliau kata tu...ekekeke :)

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday dear... lama tak dtg sini tau huhu...

    ReplyDelete
  7. assalam nanad..

    happy belated birthday..maaf baru sempat nak wish..

    apapun, moga sihat, ceria selalu dan cepat kawen..hihik.. ;p

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday Nanad! :D

    sorry lambat sangat wish. kita dah lama x buka facebook. syoknya boss baik macam tu!!! hahaha. siap dapat cake lg. perghhh

    ReplyDelete
  9. Alalh selamatkan kamu.. Allah selamatkan cik Nad.. hhihihi
    happy birthday!

    ReplyDelete
  10. Baru mendarat di sini hari ni. Happy Belated Birthday, Nadyya! Moga setiap impianmu akan jadi kenyataan :)

    ReplyDelete
  11. hehehe . tp xnmpk akak mcm 23 . yaya tgk mcm 22 something mcm tu . muda gituuu . hehe

    ReplyDelete
  12. happy birthday nadyya :)
    may Allah bless

    ReplyDelete
  13. happy belated besday..baru 23 tahun? Mudaaaaaaaaa nye

    ReplyDelete
  14. Allah selamatkan kamu,
    Allah Selamatkan kamu,
    Allah Selamatkan kakak nanad,
    Allah selamatkan kamu.

    BBBOOOMMM KEBABOMMMM !!!!

    🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

    *Bunga api letup-letup dalam imaginasi.*

    πŸŽ†πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽ‡πŸŽ†

    Sanah Helwah Kak Nadya sayang. πŸŽ‚

    Semoga jadi anak yang solehah.

    Moga saki baki umur ini sentiasa dalam rahmat Allah.

    Moga segalanya Allah permudahkan. Allah Yuftah Alaikum.

    Moga Allah akhiri kehidupan kak nanad dengan kalimah LaillahaillAllah.

    Moga sentiasa dalam pelukan kasih sayang dan rahmat Allah.

    Bitaufiq wannajah untuk berjalanan seterusnya. hihi πŸšΆπŸ‘°πŸ‘ͺ

    Allahhumma Aamiin. ♥

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya