Saturday, May 2, 2015

My Love From Another Star

14 comments:

  1. Setuju sangat. Dah tengok cerita ni lama dah tapi still boleh rasa feeling dia maca mana. Memang worth it to watch. Jalan cerita pon agak berbeza daripada cerita korea yang lain. Terus rasa macam nak tengok lagi sekali. Hehehe.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulaa pasal.. rasanya cite ni sgt special. Xde la cite nya cm cite lain.. pusing2 je cite.. lebih kurang je.. drama ni mmg terbaik. Patot ulang lagi skali . Hee xD

      Delete
    2. Akak tengok iklannya aja. Siap cakap macam ni punya alien sape yg tak nak ;)
      Akak xpandai tgk citer korea.

      Delete
  2. drama ni memang agak popular la..tp tkde kesempatan lg nk tengok..hehee

    ReplyDelete
  3. Cerita ni memang best sangat. Gelak terbahak-bahak masa tengok.

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak layan. Sekali layan, addicted sampai tak leh tidor sebab nak abes layan hari tu jugak.. Huhu

    ReplyDelete
  5. Tak layan sangat drama korea..so xtau pasal cerita ni.;.hehehe

    ReplyDelete
  6. Ad tayang tb 8 kan.. heheh. Jrg follow.

    ReplyDelete
  7. Dah lama tak layan korea korea ni :D

    ReplyDelete
  8. gianna jun memang one of actress yg hebat :) the actor pun :D

    ReplyDelete
  9. dah lama kak wana tak tengok drama korea..macam best citer ni..

    ReplyDelete
  10. hahahaha. macam syok ja cter dia. :D tapi kita kalau tnggal sekali drama korea ni, terus tnggal dah. nnti cter la pe jadi. hehe teringin nak tahu

    ReplyDelete
  11. dah ada fail cite ni tapi x sempat nk layan lagi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya