Sunday, May 3, 2015

Search Keyword #9

Assalamualaikum


hahaha sape la search ni kannn :)

Ustaz je yang lebih kan xD

Thanks laa doakan aku kawen dengan ustaz. kekeke

** bila dah tak tahu nak update apa. ini lah jadinyaa xD

15 comments:

  1. ustaz oh ustaz,...bukan main lagi orang cari :)

    ReplyDelete
  2. Beruntung sapa yg jadi ustaz skrg.
    Hot stuff wooo.. =D

    ReplyDelete
  3. Ramai betul orang mencari ustaz sekarang.

    ReplyDelete
  4. Siapakah gerangan ustaz itu? hehehe :)

    ReplyDelete
  5. Hahahaha. amboii sangat kan. Naddya jemput join GA kita :D

    ReplyDelete
  6. macam filem suami ku ustaz tu la kot..kan?

    ReplyDelete
  7. hahahaha. semoga tercapai cita2 kawen dgn ustaz.. hehe

    ReplyDelete
  8. 44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join jika sudi.. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..

    Jom terjah entry terkini "LAZADA - Mini LED Projector"

    ReplyDelete
  9. haha..kawen ngan ustaz ke? kikiki.. :)

    ReplyDelete
  10. ehem, mmg nak kahwin dengan ustaz ke Nanad? hehehehe

    ReplyDelete
  11. hahahaha . kemain search nama ustaz nya pon . haha

    ReplyDelete
  12. cerpen kahwin paksa dgn ustaz tu ramai yg cari..mesti best cerpen tu

    ReplyDelete
  13. Wuuu ni mesti akak ada buat entry pasal khawin dengan ustaz en? :P

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya