Sunday, May 24, 2015

Editing Blog #8

Assalamualaikum


Kalini aku rasa sebulan sekali aku editing belog. hahaha. ini dikira lama la kot. cis cis. ;)

theme kalini grey, white, black. tersangat simple theme kalini. hahaha 

dannn aku tersangat berkenan dengan header blog aku ni. buku,buku dan buku. buku ni sudah semestinya ada kaitan dengan aku. impian aku nak jadi penulis novel. tapi abad keberapa tak tahu la. hahahaha. dann kalo bole nak buat cerpen dulu. tapi itu pon takde masa. yela sekarang keje kan. dannn tersangat busy. huh!

aku rasa aku editing blog kalini tersangat lama.. nak dekat dua hari kot. hahahah stressss gila.. aku taktahu la.. ada masalah apa kat code blog aku ni.. selalu nya takpena jumpa masalah macamni.. blog aku dah majok dengan aku, mungkin. yelaa. selalu diabaikan kann.. maaf,maaf owner awak busy sangat. hahaha xD

Seriusss ta paham. editing blog kali ni memang sakit haty,limpa, jantung aku tauu.. sebab kuar benda alah ni la.. haihh. naik feedup gak. lagi skitttt nak TERpadam blog ni.. hahahaha sebab apa ek jadi cam ni? huuu ><

#Tukar nama blog sekali. sangat suka nama blog aku ni. sangat sesuai dengan diri aku. sapela kite nak menolak takdir kann. Sekian.

13 comments:

  1. Semalam masa jenguk, blog ni jadi private...heheheh akak agak2 sendirilah, mesti Nadyya edit blog lagi :)

    ReplyDelete
  2. comel... pandai edit...
    biar simple tak serabut.. org suka yg simple.. ^^

    ReplyDelete
  3. Ya amponnn lama bangat yaya tak dtg sini . hahaha blog akak edit lgu mane pon lawoooo :D
    i know akak busyy laa ni dgn kerjaa . so , Stay sado akak nadya !

    ReplyDelete
  4. rajin betul edit blog..cantik pulak tu...

    ReplyDelete
  5. kalau selalu edit blog memang jadi camni.. jangan lupa clear cookies, inshaAllah settle probs.

    ReplyDelete
  6. takpe kak nanad.. slow-slow. hewhew,

    ReplyDelete
  7. Tak tahu la pulak masalah tu sebab pe..maaf xdpt membantu...pape pun blog Nanad simple n nice sgt :)

    ReplyDelete
  8. hehe. ok la sebulan sekali. kita ni setahun sekali kot. :)

    ReplyDelete
  9. nadya222...akk suka jugak header buku camnie...cntik2.... btw, cop blog nadya dekat gambor tuh cool giler :D sory dah lama akk dtg blogwalking sini...nadya sehat ker?

    ReplyDelete
  10. ini akak pakai simple templet ke ? Innalillahi wainna ilaihi rojiun.. miza alhamdulillah start tahun lepas kut tak ubah design... bulan 7 ni baru tuka alhamdulillah baik baik saja.. Moga Allah permudahkan segala urusan akak ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya