Wednesday, March 3, 2021

bertukar wajah blog untuk awal bulan march ni.

Assalamualaikum


Tadiii ada yang try pegii blog aku ke? HAHAHA mood mengedit dah start dah. mood theme pink pulak. apa pendapat korang? okayyy takkk? pegi blog aku nii ada rasa berat takk? color nyaaa menyakitkan mata takk? heee xD takkpee comment jaa, aku jenisss terimaaa jaa apa pon korang nak kata apaa :) thank youuu korang ;)

20 comments:

  1. Okay dah blog, warna pink yang tak soft sangat and tak terang sangat 👍🏻

    ReplyDelete
  2. Okay tu
    cuma wording 'hati berbolak balik' tu macam negatif pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh yekeee? kenaaa tukar nama macamnii :)

      Delete
  3. cantik blog tema yang baharu. Semoga terus sukses ya

    ReplyDelete
  4. all good ! tak sakit mata, tak berat :)

    ReplyDelete
  5. Cantiknyaaa~ sejuk mata memandang. soft je colour. Hihi

    ReplyDelete
  6. Cantik! Rajin tukar-tukar, tak jemu mata memandang.

    ReplyDelete
  7. cantik :) tapi yg penting ringan!

    ReplyDelete
  8. Nice kaler.warna warni yang sedap mata mandang :)

    ReplyDelete
  9. cantikkk! haihh, kalaulah su rajin ngak ngedit blog,, mesti lain dh blog tu haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD