Monday, March 1, 2021

segmen blogwalking by si hati berbolak-balik dah tamat!!

Assalamualaikum


Hi! dah tamat rupanyaaa segmen aku ni.. hehe, okaylaaa aku terus senaraikan pemenang yang tersenarai masuk dalam bloglist aku nii yeee. kepada yang tersenarai sudi sudi laaa masukkan aku dalam senarai bloglist koranggg yaaaa. heeee :)

kepada sesiapa yang tak tersenarai tuuu, jangan sedih okayyy, ishaallah masa akan datang aku akan buat segmen lain, manaaa tahu ada rezeki lebih nak bagi hadiah pulak kan. hehe. thank youuuu korang sebab sudi join segmen aku yang tak seberapa ni. HAHAHA ;)


Tahniah semuaaaaa, dah masuk dalam segmen bloglist tauuu. bolehhh check kat sidebar kanan. ada yang tertinggal takkk? thank youuuuu :) 

13 comments:

  1. Ooo tengkiu2... Blog nadya pun akan msk list kita k..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tersenarai :)
    Terima kasih naddya <3

    ReplyDelete
  3. done msk dalam bloglisted shida :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...tersenarai...thanks dear!!!

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua yang tersenarai :D

    ReplyDelete
  6. yay!!!! my name in there!! thank you so much!!! happynyeeeeee

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang di atas ya.

    ReplyDelete
  8. Hey mama mama Ada. Tqtq sayang neddy

    ReplyDelete
  9. wah saya tersenarai..terima kasih ya =)

    ReplyDelete
  10. Nama saya pun ada. Terima kasih 😄
    tahniah kepada semua pemenang <3

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah tersenarai jugak hehe dah letak cik nad dalam bloglist saya jugak ni :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD