Saturday, March 6, 2021

day 13 - apa isi dalam bag anda.

Assalamualaikum


Hi! challenge harini simplee jaa. apa isi dalam bag. hmm dalam bag aku ni takdeee laaa menarik mana ponn. heheh


biasanyaa isi dalam bag ada handphone, perfume 2 jenis! (sebab kalau malas guna perfume roll, kalau rajin pakai laa spray tuu. xD), hand sanitize,bag duit dan gincu. yang jadi luar biasa tuu. tetiba ada pampers hud and seluar spare hud. HAHAHA selagiii takgunaa selagi tuu ada jaa dalam bag. tapiii disebabkan harini pegi jemputan kawen so tukar bag lawa sikit kalau takk memang gunaaa 1 bag jaaa. pegi jalan laaa bag tuu, pegi kerja ponn bag tuu. hikhik ;)

16 comments:

  1. lebih kurg shida jela nadya..bag udah kecik..buh byk2 berat kang putus tali ^_^

    ReplyDelete
  2. Kalau beg orang wanita ada macam2 benda kan hehee

    ReplyDelete
  3. Wkmsalam
    Kalau beg besar boleh isi jajan sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha betul jugak, lbih baik beg kkecik2 jela xD

      Delete
  4. perfumee! hehe itu wajib kan ahaha !

    ReplyDelete
  5. simplenya isi dalam handbag. bagus betul

    ReplyDelete
  6. hahha ibu ibu memang beg selalu ada barang anak ><

    ReplyDelete
  7. Barang si Hud memang mesti menyelit dalam beg mamanya ya 😊

    ReplyDelete
  8. Bag pelbagai kegunaan hahaha. Bila dah masuk dunia mak mak ni, memang akan ada pampers atau seluar spare dalam beg kan. Persediaan incase pampers bocor ke apa ke hahaha

    ReplyDelete
  9. Hehe memang para mak mak macam tu.. mesti ada barang anak dalam bag. Adik cik tk pun sama. Dalam bag dia ada pampers anak, ada wet tissue, siap ada susu lagi kadang tu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD