Thursday, March 4, 2021

day 12 - kuasa superpower yang anda inginkan.

Assalamualaikum

Hi! harini sambung challenge 15days ni. untuk challenge harini tetiba takde idea pulak. yang terlintas dalam fikiran nii. cuma nakkk terbanggg macam burung burung jaaa. bestttt ponn besttt. tak payah nak hadap traffic light! HAHAHA xD


tengokkk tuu? besttt kan :) nak pergi memana ponn senang. hehe.

14 comments:

  1. Ahahaha senang kan jadi burung, bebas terbang pergi ke merata tempat. Kat atas sana takde jammed 🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha betul tuu. seronok ponn iyaaaa. hahaha ;)

      Delete
  2. Bestkan kalau dapat terbang berlegar di angkasa seperti burung. Lepas tu jadi ikan pula, berenang dan menyelam di laut biru! Kalaulah boleh.... heheheee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni sy setuju.. yang ikan ni sy lupa pulak.hahahah

      Delete
  3. Kalau bole terbang.. Kita pun naknjoin juga

    ReplyDelete
  4. terbang bebas tanpa batasan..bestnyeee :)

    ReplyDelete
  5. wah best tu kalau boleh terbang :D dapat ke mana-mana kann

    ReplyDelete
  6. Akak nak terbang gak. Tapi pakai buluh terbang Doraemon tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh, seronokkk gak tuuu.. lagi senang! hahahah

      Delete
  7. uwuu seronok juga dapat terbangg, tengok view dari atas

    ReplyDelete
  8. Best kan.. kalau boleh terbang senang nak ke mana saja!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD