Tuesday, March 2, 2021

day 11 - genre buku kegemaran anda.

Assalamualaikum

Hi ! semalam tak sempat nak sambung challenge 15day nii sebab mata dah ngantokk teruk. semalam masa update entry tunggu masa nak tidur jaaa. HAHAHA xD kejappp hah dah sampai hari ke-11. heheh lepasnii nak sambung challenge lain pulakk. kalauu ada yang menarik laaa. hehe


aku memang sejenis minat genre cintan cintun jaaa. memang novel yang ada kat rumah aku semuaaaa novel cinta. gittuwww xD banyak jaaa novel yang aku baca , tapiiii novel novel ni jaaaa kot yang aku sukaaaa. hikkks 

Novel Encik Sayang dan Miss Sweetheart. novel paling paling aku suka sebabbbbb terlalu sweet k, baca kali kedua ke ketiga ke tetap tersenyum sorang sorang. aduyaiii kenaa carik balik novel sweet gilaa nihh >.<

novel Mr London Ms Langkawi nii memang best laa..nak setiap novel novel Herna Diana best best and lawakkk. baca banyak kali pon x bosan >.<

Novel Akhirnya Aku Kahwin still penulis Herna Diana, aku memang peminat penulis novel nii. lawak, lawak, dan lawak. yang paling pentingggg best okay :)

terakhir, Novel 3 Kata Hati nii ada laa part complicated tapiii jalan cerita dia memang best, tak membosan kann. anddd tetap ada part yang membuatkan aku tersenyum dan terbayanggg. Ehhh!

14 comments:

  1. Samalah kita, genre novel memang minat cintan cintun 🤣 Dekat rumah bersusun susun novel atas rak. Baca banyak kali pun still senyum kambing sorang sorang hahaha

    ReplyDelete
  2. Wa, nak cuba baca buku-buku ni jugak la :)

    ReplyDelete
  3. suka baca buku yg ringan2 je...
    hepi2... syiok dapat senyum2 kan sambil baca sambil bygkan hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha syiokkk. tp bahayaaa gak sebenarnyaaa.. asyikkk senyum sorg2 je nt xD

      Delete
  4. org yg suka novel cintan cintun ni mesti romantic kan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha tak juga. tak sweet pon dengan. kasar2 jaa xP

      Delete
  5. Kaki novel juga ke :) shida pun rasa nk join challenge ni..tgh xde idea nk update entri hahaa

    ReplyDelete
  6. kalau layan novel ini jiwa dia akan jiwang kan haha

    ReplyDelete
  7. Wah mesti awak ni romantik kan.....

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD