Tuesday, March 9, 2021

Day 14 - kemana anda pernah melancong?

Assalamualaikum


Hi! semalam tak sempat nak update pape sebab penat sangat pegiii ikut laki ambik stock kokojar. HAHAHA balik balik makan, layan dengan anakkk terus tertido. ahaks


macam dekat luar negara, memang hatyai,thailand jelaa aku pernah jejak tupon untuk company trip. ituponn aku takde ambik gambar ponn sebab. tempat tempat aku pergi tempat tempat shopping jaaa, tuponn aku tak shoping ponn. temannn kawan beli barang barang dia jaa. HAHAHA

kalau macam dekat negara sendiri banyak jaa tempat aku jejak. melainkan kelantan,sabah and sarawak jaaa takpenah. HAHAHA yang penting tempat aku suka pegiii nii dekat penang jaaa. heee rindunyaaa nak pegi lagii xD

18 comments:

  1. so far baru melancong dlm negara. itu pun tak hbs lagi. luar negara tak pernah lagi. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tahu ada rezeki lepasnii dekat luar negara pulak ke.hehe

      Delete
    2. Akak dah pi Chiangmai, Krabi, Guangzhou, Lombok, Jakarta, Bandung dan of course dalam Malaysia

      Delete
  2. Penang suka jenjalan kat mana tu ?

    ReplyDelete
  3. Saya pernah pergi sarawak tahun 2010. Besttttttt, tapi sekarang musim covid 19 ni agak terbatas kan nak pergi melancong jauh jauh. Kan tak pasal pasal pkp tiba tiba, haru biru nak balik rumah hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke?xpenahhh lagii nk pegi situu.teringin gak.hehehe

      Delete
    2. Best kak Nadyya. Makan and beli kek lapis dayang salhah. Famous gila kek lapis. Tapi memang betul betul sedap lah. Naik bot bayar 50 sen sorang kalau nak pergi dayang salhah tu :D

      Delete
  4. wah bestnya join company trip ke thailand. saya pun nak jejak kan kaki dekat sana one day hihihihi Insyallah :)

    ReplyDelete
  5. lepas PKP ni bolehlah merancang untuk melancong

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak jalan-jalan terbang lagi...

    ReplyDelete
  7. Terasa macam lama bebenor tak pergi travel :)

    ReplyDelete
  8. kak sha kalau nak datang Sabah, bagitau laaa hehee boleh jumpa dan suggest tempat best..

    last travel, ke thailand dan bali.. kalau dalam Malaysia pula, terengganu n kelantan sahaja sy belum pernah pergi hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde rancangan lg nk pegi sanaaa. sbb mahal gak fligt nk gi sabah ni.hehe

      Delete
  9. Nak pusing2 satu malaysia!! Sabah dan sarawak tak pernah jejak lagi!!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD