Wednesday, May 3, 2017

Shellout Bacang Corner

Assalamualaikum
Bila geng kuat makan sentiasa bersama >,<

macam biasa laa. awal bulan kan. bila duit melimpah-limpah dan kiteorang balik dari keje, OT sekejap dan terus pegi ketempat shellout. yang penting, booking dulu. kang menangis pulak dah pegi jauh,jauh sekali takde tempat pulak kan. HAHAHA dari tempat kerja ke tempat shellout ni tak sampai setengah jam kot,kot. yang aku tahu tup,tup dah sampai tempatnyaaa xD

tudiaaa serendah RM18 jee.

tudiaaa menu nya, macam macam ada. 


okayy, pada mulanyaa kiteorang booking Merdekaset100. sekali katanya ada seafood tak cukup. soo kiteorang pilih 2 merdekaset50. nampak tak? jadilah 100 jugak kann? KAH!! yang makan 4 orang je. tapi gaya nya macam makan 6 orang jaa. HAHAHA. bayang kan laa. makan,makan, dan makan sampai tak larat nak bangun. HAHAHAHAHA alahai.
 

Bacang Corner
Waze : Bacang Corner Warung Che Nad
Open Daily (Except Monday) 5:30pm - 11:00pm 
Call: 017-7642521 | Featured in Kosmo! & BestFM
Facebook: www.facebook.com/bacang.corner/
Instagram: https://www.instagram.com/bacangcorner/

6 comments:

  1. Biasa dah dengar Shell out ni. Menarik untuk dicuba :)

    ReplyDelete
  2. macam best je kan shellout nie.. akak tak penah try pun.. huhu

    ReplyDelete
  3. Nadia! Lamanyaaa Nani tak singgah sini. Sedapnya shell out tu, terliur tengok :)

    ReplyDelete
  4. Sedapnya shell out. Sampai sekarnag tak pernah merasa lagi. Hii

    ReplyDelete
  5. sayangnye Cik Mimie tak boleh makan seafood... hukhukhuk

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya