Wednesday, May 24, 2017

Hobi Sampingan : Shoping Online www.lelong.com.my xD

Assalamualaikum


Bila dah kerja ni. biasa laa kan hobinya tetap ada shoping online sajaa. Instagram, Lazada, Shopee, 11streets. benda ni jelaa paling suka. next month try tak shoping online langsung sebab nak raya. harap menjadi lee. HAHAHA

Sebenarnya nak cerita pasal lain ni. HAHAHA ada ke yang kat sini yang sama minat dengan aku ek, minat warna kuning serba semua sebolehnya. HAHAHA ada ke? dan sebenarnya sebelum ni minat pink. sejak,sejak kerja sini aku jadi benci warna pink. entaaa laa sebab jemu kot. sebab ada officemate aku sorang nih. melampau minat pink sampai desktop, system dia warna pink. sejak tuulaaa taksuka. ngadap computer dia mesti pening. sampaikan nak carik menu start tak jumpa. terukk kannn? xD

So jadinya terus tukar minat warna lain. HAHAHA jadinyaa adalah minggu lepas ni ada pegi shoping mall. sekali ternampak kedai jam. aku apalagi memang pantang nampak jam. memang jam yang aku pilih mula mula tuu memang cantik laa. sekali ternampak pulak jam warna kuning. padahal jam warna kuning tuu biasa je kott. disebabkan warna kuning terbeli. wuuuuu

lepastuu besoknya pulak menghadap pulak shoping online kat Lelong ni. okay ni da kali kedua shoping sini. pada aku okay la, cepat dan terbaiklaaa. dan tetiba terasa nak beli casing hanponee baru. sekali ternampak casing tuu warna pink. ehhh cantik pulak. HAHAHA dannn scroll kebawah lagi. ehhhhh KUNING! dan opcrseee laa pilih kuning. HAHAHAH beginii laaa kisahnyaaa. harganya pulak RM29.50. berbaloi laa. casing nya sesuai untuk sejenis orang yang suka baling baling handpone ni xD




Cantik tak? cantik tak? hehe. untuk kalini supplier nya lambat respond pulak. pastuuu supplier nya asyik mintak maaf je tauuu. mulaaa dah PM kat lamanweb Lelong. pastuuu sambung mintak maaf lagi kat Email. pastuu dah hantar parcel nya. siap masukkan sekali surat kata maaf. alahai. padahal aku okayy je kot. :)

tudiaaaaa surat nya ~

Sekiannnn.

5 comments:

  1. cer try shopping kat ez buy pulak.. hihi

    ReplyDelete
  2. Hobi sampingan yang satu ni memang best :)
    Serba kuning la Nadd sekarang ye...

    ReplyDelete
  3. Hahah! Kemain tau hobi dia bershopping :D

    ReplyDelete
  4. Bagusnya seller dia. Mama on sama gak addicted shopping online

    ReplyDelete
  5. Dah nak raya ni, memang akan shopping online... hehehe.. xleh lari dari hobi yg satu ni :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya