review vacuum midea rm64.90

Assalamualaikum

hi! semalam raya korban dah sampai vacuum nya. punyaaa la excited! sampai sampai terus bukak kotaknyaa. lupaaa pulak nak ambik gambar sebenarnya. kotak nya kecik jaa. pada aku vacuum ni memang terbaikk laa. angin sedut nyaaa kuat! kecik sikit dan ringan! macam vacuum aku sebelom ni memang berat .. dia punya sedut pon tak kuat macam ni tauu. cumaa bunyi nyaaa agak kuat. bunyi anginya pon kuat sampai hud pon takut! hahahaha

dahnyaa wayarnya panjang. pada aku, vacuum nii memang bagus! nak bukak filter dia pon senang. nak buang habuk dia pon senang. heee so sesiapaa yang teringin nak  vacuum yang bagus dan murah boleh laaa pegi link [SINI] ni daripada seller dari johor sebabtu cepat sampai. tapi seller nyaaa ship out tak sampai 24jam pon. memang laju :)

25jul ni dari 12am-2am dapat harga lagi murah tau. RM61.90. dan free shipping. kalau ada sesapa nak beli bolehhh beli time tuuu. hehehe

CONVERSATION

14 Comentarios:

  1. Saya pernah pakai vacuum ni jugakkk, memang best sebab sedutan dia kuat. And bunyi dia pun agak kuat hahaha. Tapi sesuai la dengan harganya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn. takpeee yang penting sedutan dia tu. hahahah

      Delete
  2. Dah sampai dah ye. Mesti excited nak guna :)
    Harga boleh tahan murah jugak tu

    ReplyDelete
  3. Salam, biasa tengok iklan kat tv. ringan ye, sedut kuat, berbaloi dengan harganya. Thanks for the info.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes! sebab selalunya vacuum agak berat skit.. ni ringan okaylaa senang nak buat kerja :)

      Delete
  4. Murahnya.. Tak sampai seratus.. Saya ni memang rajin mengemas.. Tapi vacuum kat rumah ni baik lagi..

    ReplyDelete
  5. biar betik harga tu? ok. esok sy nk terjah!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD