hadiah top komen blog Ako tetap Ako

Assalamualaikum


hi! alhamdulilah, dapat hadiah rajin mengomen. aku nii kekadang rajin kekadang malas. walaupon jadi orang last rajin mengomen dapat jugak hadiah. hikhik terima kasih kak Ret! :) bag nyaaa cantikkk! sesuai buat letak barang makeup. tapii tulaaa sejak lockdown tuu barang makeup tersimpan kemas jaaa dalam bilik tuu. nak pegi belanjaa ponn dah malas nak pakai pape dah :) harap naik kerja nanti adalah rupa xD


ini laaa bag nya! cantek kan? sampai semalam petang. disebabkan semalam hujan tanpa henti nak bukak laptop pon seramm. sampai sekarang yaa hujan. ada jugak tempat tempat yang dah banjir -.-' okay berbalik pada tajuk. terima kasih kak. moga dimurahkan rezeki selalu ! cantikkkk sangat ;)

CONVERSATION

22 Comentarios:

  1. alhamdulilah dah sampai..sorry nad, dah setel payment baru perasan terlupa nak tglkan note... iskk... pape pun tahniah kan.. betul kdg yg last tu yg membantu rezeki hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak. tapi bag tuu cantik kak! thank youuu kak ^^

      Delete
  2. Cantikkk! Boleh isi benda lain selain mekappp hehehe, saya isi barang barang penting senang sekaligus dalam tu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul laaa tuu. hud da simpan mainan dia dulu dah. hahahahha

      Delete
  3. Alhamdulillah..rezeki tu. Tahniah! Comelnya hadiah Nad dapat. Boleh simpan apa yang patut. atau stok makeup baru lepas pkp nanti.

    ReplyDelete
  4. Tahniah Nad...kita sama dapat hadiah dari Ako....meh la Nad jadi top komentator blog akak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik. blog akak ramai orang rajin komen tuu. kite xdpt lawan tuu. haha

      Delete
  5. Saya pun dapat juga, baru sampai hari ini

    ReplyDelete
  6. Tahniah! Rezeki tak salah alamat. Moga ukhuwah di alam maya bertambah erat.

    ReplyDelete
  7. Rajin nad komen ya. Murah rezeki tahniah. Memang cantik design beg

    ReplyDelete
  8. Cantiknya, kalau CCL buat isi pad tak pun panties .simpan dalam handbag

    ReplyDelete
  9. Tahniah Nad! lawa laa bag tu,siap ada nama lg..menarik!

    ReplyDelete
  10. tahniah.
    best la dpt hadiah dari Ret ni.
    da brape blog aida blogwalking, tunjuk gift gini.
    menarik :)

    gift from famsy memang nice.
    ekslusif.

    ReplyDelete
  11. Cantiknya beg tu! Tahniah, Nadyya!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD