office baru start wfh harini !

Assalamualaikum


hi! deadline dah makin hampir. bos aku pon jadi kelam kabut laa jadinyaa. so ikut jadual harini aku kenaa ambik document untuk aku siapkan account dan sst. tapiii terbantut atas sebab sebab tak diingini. so ambik document ditukar ke hari esok. harap harap tak terbantut lagi la. sebab document yang kat office ada kerja urgent kenaaa siapkan dalam waktu terdekat nii -.-

sementara tuu, aku teruskan buat kerja dari rumah jaa, mood aku time tuu asyikk ngantok dan lapar! ituyang bahaya kalau kerja dari rumah ni. tapi kan, akuuu suka jaaa. boleh hadap laptop dengan macam macam gaya. kalau kat office gaya duduk jaa boleh! HAHAHA.

office aku dah tukar waktu, macam sebelom ni 8.30 pagi - 5.30 petang. sekarang 8 pagi - 5 petang. sebab dia tukar waktu sikit nak masokkan waktu OT sebenarnya sampai pukul 7malam. tapiii taktahu lagi OT tuu dia nak start bila. hmm tak sedia lagi sebenarnya. penatttt!

selepas pukul 5 tadi. tetiba lapar. so aku scroll laa account tiktok. ehhh terjumpa cucur roti. nampak sedap sangat okayyy. dengar bunyi rangupnya lagi. lagi laaa membuatkan aku kelaparan. HAHAHA n then terjadi laa ia. senang pon senang dannnn sedappppp okayyy ;)

ini laa rupa dia. 

budak paling banyak makan xD

CONVERSATION

21 Comentarios:

  1. Cucur roti tu belum pernah buat. Pernah dengar rasanya sedap. Nantilah, kalau ada masa boleh buat.

    ReplyDelete
  2. Aduh, nak sampai dealine jadi lipas kudung terus nanti. Semoga dipermudahkan segala urusan kerja Nad. haa nak cuba gaklah buat cucur roti..rangup tu yang suka tu

    ReplyDelete
  3. Function betul bukak tiktok sekarang ni kan kak nadyya, macam macam adoo hahahaha.
    Btw, semoga dipermudahkan segala urusan kak nadyya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu laaa isi masa lapang kan. hadap laa tiktok.hehe
      ameen ^^

      Delete
  4. Selamat berWFH hehehe. Memang kelam kabut la jdnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha terima kasih. itu laaa jadilaaa kelam kabut. kiteorg xgemar sebenarnya -.-

      Delete
  5. Buat kerja kat rumah ni feel dia susah sikit.. Isteri saya memang bekerjalah, pasal dia di klinik, saya yang BDR. Nak buat kerja, layan anak-anak lagi.. Anak-anak pula tak boleh hantar ke pengasuh pasal emak dan adik beradik pengasuh dah positif covid, jadi dah berminggu-minggu tak hantar anak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduyai susah jugak BDR ek.. buat kerja sampai jaga anak. sy kira bernasib baik laaa boleh hantar lagi. time tak keje ponn anta jugak kadang kadang. sebab anaknya rindu sgt nak main ngan anak anak pengasuh. huhu mogaaa diberi kesabaran laa :)

      Delete
  6. bestnyaaa..kak shida dah 3 bulan tak keje huhuuu

    ReplyDelete
  7. cucur roti :)
    nampak sedap. aida lom pernah buat.
    apapun kalau dijadikan cucur, goreng rangup, memang sedap.
    hari ni sekali lagi buat cekodok pisang.
    kegemaran anak-anak. tu la dok ulang.

    ReplyDelete
  8. sudi tak nak exchange bloglist:
    https://www.adianiez[dot]com/2021/07/link-exchange-creating-long-term-loyalty-friendships.html

    ReplyDelete
  9. godaan dan dugaan bla kn wfh... faham sgt dah hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD