Monday, April 3, 2017

Selamat Menambah Berat Badan xD

Assalamualaikum


Tudiaaa. dah puas dengan Boat Noodle. kitaa layan Steamboat pulak kali ni. cewaaah~ bukan main teringin. petang tuhh sampai juaaa. HAHAHA gini laa jadinya bilaa ada jenis geng melayan jaa kite nak makan apaa. semuaa keinginan samaa. ayoyo, nih namanya rezeki xD

Pehhh. mengancamm tak? xD selepas hadap drama Let's Eat. asyik terbayang bayang jaa dieorang makan ala ala steamboat. dengan mukaaa dieorang tuuu. adudu. akhirnyaaa berjaya capaikan keinginan ni ;)

selepas makan. kasi licin. tak habis,membazir dah kena denda lak nty, Rm10 setiap 50gram. rugiii weyh. baik habiskan kasi licin kan :)

muka muka selepas kenyanggg xD

mehhh laaa datang. gerentiii sedap dan puas hati xD

Location:
Johor Steamboat
No. 2, Jalan Adda 3/3,
Taman Adda Heights, Johor Bahru
No telefon : 016-682 6826

#selamat menjamu mata sebelum tido. HAHAHA good nite ;)

15 comments:

  1. huuu drama Let's Eat tu memang mencabar rasanya :D haha tgh2 malam tengok memang dilanda kelaparan T_T

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  2. Teringin jugak nak makan steamboat tapi risau tak dapat nak ditelan.. hehe

    ReplyDelete
  3. Best makan kalau ada geng yang melayan :)

    ReplyDelete
  4. akak selalu jugak pegi sini.. best kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriuss ke? nanti akk bole la share tempat makan tempat lain. haha

      Delete
  5. Saya sekarang di jb. Esok saya terjah tempat tu. Saya tak tau taman adda height tapi boleh tanya orang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semalam jumpa tak tempat ni? hehe :)

      Delete
  6. Saya tak jumpa tempat tu. Puas cari. Last sekali saya makan dekat eberau. Asik sesat je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa yeke? tade rezeki lagi. mybe next time. ehh tebrau ke? bukan steamboat?

      Delete
    2. laa yeke? tade rezeki lagi. mybe next time. ehh tebrau ke? bukan steamboat?

      Delete
    3. Nad,
      Area saya singgah makan tu Teberau. Tak jauh jugak dari laut. Lupa nak ambik gambar kedai tu. Mungkin Nad tau tempat tu.

      Delete
    4. laut mana ek? rumah sy area tebrau gak. xsure lak ada laut. hehe

      Delete
  7. lamenye xmkn steamboat..
    adehh tringin plak

    ReplyDelete
  8. tahniah lah dpt tambah berat badan hahahahaha. bila nak kurus niii *ckp kat diri sndiri*

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya