Saturday, April 22, 2017

Please stay strong, Okayy?

8 comments:

  1. Dulu berminat sangat nak ambik accountancy. Suka sangat part balance akaun dan dalam banyak2 subjek masa SPM, memang fokus tu boleh kata lebih kat akaun ni. Cuma tu lah, takde rezeki masa tu nak sambung bidang ni. :)

    Hehe, keep strong! :)

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman sekolaa memang tak amik pon bidang ni. tah tetiba je dapat tawaran belaja accountancy. memang taklee masok. last sem baru bole masok. dannn terus ke keje. memang strong sgt jadinyaa xD

      Delete
  2. Syed sangat kagum dengan orang yang kerja accountant ni. Nak hadap segala nombor dan lejar-lejar tu bukannya senang. Baca entry ni pun dah boleh bayang tahap kesibukan seorang accountant tu. Semoga terus sabar dan dikurniakan kesihatan yang baik untuk bekerja. fuhhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha zaman belaja n keje xsama. so da keje xde dah buat lejar lejar tu. haha. smua dah auto. tinggal key-in jaa. ada gst yg menyebabkan leceh skit. haha

      Delete
    2. Ohhhhhh takda dah eh haahahahha, tapi nak key in tu pun payah jugak tu.

      Delete
    3. senang je kalau dah paham debit kedit nya. haha

      Delete
  3. Hai Nadyya, singgah balas sini... Selamat bercuti, moga dipermudahkan segala urusan...

    ReplyDelete
  4. mmg kesian kat accountant..kena celik mata selalu kalau silap mmg haru biru...thumbs up Nadya..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya