Sunday, April 2, 2017

Gegirl Dah Gaji Be Like ;)

Assalamualaikum

Muka happy sangat lepas dah gajian. HAHAHA

Semalam ceritanyaa. bilaa gaji nya dah keluar. apalagi kami geng BFF keluar bersama sambil duit keluar macam air gittuw. HAHAHA sebenarnyaa niat nya nak surprise birthday Nana. jadi memang dah set pukul 8.30malam. sebelum kejadian. jadinya aktiviti pertama adalah lepaskan tension iaitu main bowling. yehhhh ;)

alahai. nampak tak aku kalah teruk. HAHAHA sebab ni kali kedua aku main. masuk longkang je lebih -.-'




Setelah penat main bowling dan kalah teruk. ni waktunyaa kita melantak sepuasnyaaa dan surprise birthday nana. yeppyyy! Location : Aphawa Boat Noodle Bandar (area Bazar Karat)

Surprise Birthday part 2 - Happy birthday nana! iloveyou. thanks selalu hadap seniormu ni walaupon selalu merungut sebab tension. nana always tetap bagi semangat untuk tetap sabar :) yang duk area JB bolee follow IG surprise planner @lovesurprisejb :)


Sebelum.

Selepas xD

Kami berempat always bersama ;)

okayyy, selepas dah kenyang segalanyaa. kami berjalan jalan pulak ke bazar karat. HAHAHA dan tetiba ada someone tuu ajak pakai inai.

dan inilah hasilnya xD

Akhirnyaa balik xD daripada keluar dalam pukul 4 lebih petang. sampai rumah 11 lebih malam. rasa puas dan bahagia sangat. next week apa pulak aktivitinya yek? HAHAHA yang pasti aktiviti utama nya mesti makan,makan dan makan. Teringin makan kat Seoul Garden. boley tak En Tunang? BHAHAHA.

Kbye!

5 comments:

  1. Perghhhhh! Meriah betul dapat gaji pergi makan macamni. kalau syed pun seronok juga ni! hehehe. Teringin juga nak makan Seoul Garden. rasanya dah lama tak makan sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. meriahh jaa kalau awal bulan kan. kalau akhir bulan dahh diett jaa masing masing xD

      tuuulaaa seoul garden palinggg sdappp , tulaaa hargaaa nyaaa pikir byk kali xD

      Delete
  2. Uisss makan besar tu.. Paling win sotong tu.. hehehe

    ReplyDelete
  3. amboii makan....
    adehhh kecur air liur ni....
    best kan bile dpt gaji,
    xbest bile gaji tu hilang ghaib

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya