Friday, August 21, 2015

Biar takde api jangan takde air. tapi. .

10 comments:

  1. pernah merasa time ddk kat Petaling jaya dulu.... pagi2 bgn nak mandi pergi kls tapi buka paip takde air.. Ya Allah serius seksa.. moga kembali sedia kala... amin...

    ReplyDelete
  2. Allah..moga Allah turunkan hujan..

    ReplyDelete
  3. Ya Allah, sedih pula bila baca ada catuan air ni. Malaysia sekarang ni tengah panas sangat ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngok kawasan la. mcm kat kg akk normal la. kt kawasan uma sewa mmg panas. air kat empangan tuu mmg da tahap kritikal. huu

      Delete
  4. Akak tahun lepas merasalah perit kena catu air kat Selangor. Harap keadaan empangan kering ni tak berterusanlah kan

    ReplyDelete
  5. Penang pun ada kena macam ni last year.. tak pernah2 kena catu air..
    dugaan Tuhan nak kasi.. Peringatan buat kita semua..

    ReplyDelete
  6. Memang serba x kena bila xde air..nak buat semua kerja dapur pun susah..

    ReplyDelete
  7. Bru2 nie pon rumah pyka tade air . masa air nak stop pon dorang tak cakap . mamng susah sgt2 la . btol tuh tada api tape lagi , jgn tade air ja susah hdup oii . :)

    ReplyDelete
  8. setuju sgt..x de api leh guna lilin..x de air..parah!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya