Sunday, August 16, 2015

Akhirnyaaaa aku bebassssss!

Assalamualaikum


alahaii ayat diaa. HAHAHA

Masa yang aku tunggu,tunggu tiba jua. yezzza!! xD

Akhirnya 14/08 last submit GST! memang jumaat tuu bz bebeno. HAHAHA

Hati aku memang rasa panas bebeno haritu. memanglaa da lama siap account GST die tu, sekali datang dahnya last min. hari jumaat tengahari. lepastuu pukul 3petang last submit kan. lepastuu kul 2.30 ptg baru nak suruh adjust semua account. fuhh aku rasa da tak mampu nak taip lelaju lagi dah. HAHAHA

memang tepat tepat kul 3 ptg aku siap buat. tapi tuulaa si client tuu datang lambat kul 3.30 ptg. fuhh aku terus cakap "memang kene penalty la gini" tak silap aku, lambat bayar kene penalty rm15 ribu. mati la nakk. aku nak dapat kan seribu pon berpeluh-peluh. cakap kene penalty, client tuu rilex je. ok, banyak duit lewwtew xD

Ok teringat pulak jumaat tuu dapat free coconut shake. disebabkan bz sangat takdenya nak minum dulukan. sekali ada staff baru laki tegur "Nadya, minum la skittt coconut shake tuu" aku terus cakap "nantilaa" dia cakap lagi "minumlaa skit.. rasa apa?" time tuu aku memang geram gak. suruh la orang lain ke. pastuu aku minum gak.HAHAHA "sedap. rasa coconut shake lee" jawapan aku memang macam tade perasaan je kan? xP

Ok. aku kalau ngah stress memang nampak sangat laa..HAHAHA. dann mesti staff baru yang bernama A akan saje kenekan aku la,nak ajak borak la. memang saje je kan. lepastuu nanti apa-apa dia akan utamakan aku. sebagai contoh "Nadya,Nadya ada ke?" dengan muka bosan aku "Nadya ada la. jangan risau K!HAHAHA"

Ok stop cerita pasal kawan gila aku tuu. heheh. lepas da bebas dari buat account yang belambak yang kene submit tuu,. malam tuu jugak bos belanja makan besar iaitu dekat D'lanun Steamboat. memang sedap tau. alahaiii xD

** Taraaa! muka aku nampak macam letih nauu pulak. haihh.. memang enjoy la pegi sini :)

Sekiannnn.

11 comments:

  1. Hahhaha. Boleh pulak paksa paksa orang minum coconut shake tu kan :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaaa pasaii. apa pon takle. hahahaha

      Delete
  2. Menakutkan la bila Nadyya stress... Alhamdulillah dah settle perkara besar yer...

    ReplyDelete
  3. Ohhh raikan kebebasan dgn makan steamboat :)

    ReplyDelete
  4. Bestnya bersteamboat dgn geng2... Orang tu nak ngorat nad eh.. Hehehe

    ReplyDelete
  5. Nasib baik bos belanja taww. Kalau dapat bos kedekut, mmg harapannn. haha. yayyy dah habisss!

    ReplyDelete
  6. Wahh bestnya makan besarrr la ea . hehe :)

    ReplyDelete
  7. hehehe apa apa pun dapat makan besaq.. tu yang best =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya