Sunday, August 16, 2015

Search Keyword #10

Assalamualaikum


HAHAHA. rasa nak gelak guling - guling je xD

K fineee. aku kalau ngah keje memang tak pikir apa-apa. lagi lagi mood ngah busy. haihhh PM ponn kalah tauu. HAHAHAAHA nampak sangat Search Keyword ni perli aku kan. wuu xP

mc untuk esok hari. hah ni lagi satu duk perli aku. ekceli esok aku tak mc. tapi buat cuti sendiri. Emergency Leave kononnya. HAHAHA padahal malas nak datang keje. maklom la sebelom ni terlebih keje. Malam malam baru nak nampak rumah kan. soo kalini kite berenjoy enjoy laa kat rumah! hee 

sebab tuu, bahagia betol update entry ni. lau kat rumah sewa memang taklaa nak update entry bagai. sayang kuota internet tuu. hahahaha. lau bukak facebook rajin je. HAHAHAH

K sekian.

9 comments:

  1. Biasa ler EL tu, kekadang kalau pergi keje pun bukan dalam mood mesti tak jadi keje...

    ReplyDelete
  2. hahahaha mc untuk esok hari tu sebagai alarm lah kot. kekeke

    ReplyDelete
  3. Sekali sekala, takpelah. hehehehe :D

    ReplyDelete
  4. Patot skarang nmpak rajin aktif dkat fb je . blog dah jrang2 , keje rupanya ea . hehe

    ReplyDelete
  5. Kelakar betul search keywords tu. Betul2 memerli. Hehehe

    ReplyDelete
  6. hamboih keyword dia kemain hahaha

    ReplyDelete
  7. keyword search ni macam2 la.. kadang2 wonder betoi ke ada tulis cemtu haha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya