Saturday, August 8, 2015

Entry raya! akhirnyaaa xD

Assalamualaikum


Entry raya kununnya. hahaha raya da nak habes nadya uiii. hikks

haipp korang rindu nadya tak? hee

ekcelii. sebelom ni bz teramat sangat. raya raya pon kene ot weiii. alahai mata aku jangan cakap laa dah macam mata panda. tapi yang penting mata panda lagi comel xD

hah. minggu ni bru start dapat cuti sabtu ahad. bahagia sesangattt. yela, sebelom ni keje berlambak sabtu pon kene keje. tuu pon hari2 balik malam weyh. fuhh demam teruk teruk pon keje tau. alhamdulilah selepas 2 minggu baru baik demam iaitu harini xP

sepatutnya kan minggu lepas tarikh last submit GST. tapi kastam bagi masa sampai minggu depan. soo rasa dapat bernafas la skitt. soo tapayah nak ot sangatt kan xD

daa stop pasal keje. nak bagitahu gambar atas masa first raya dan marhaban katanya antara rumah2 officemate. tak banyak sangat gamba. sebab sibuk makan je kan. opss

ok. thanks baca dengan sabarnyaa. Kbye

12 comments:

  1. Ada gak entri raya Nadyya sblm habis Syawal ye,..baru baik demam rupanya. Moga lepas ni dikurniakan kesihatan yg lebih sempurna.

    ReplyDelete
  2. Walaupun bz moga Nadyya tak tension bekerja yer...

    ReplyDelete
  3. Wahhh gambar raye. kite wasep nadya tak boleh pun. tuka no eh? sob sob

    Samat hari raye nadya. raye sebulan haha

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya nadnad
    sellu aktif kat fesbuk je tengok
    hehehe
    akk pon tak buat entry raya

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Selamat hari rayaa nadyaa! muahhh manyak2.

    ReplyDelete
  7. Hahaha sama la . dah dkat2 hbis syawal bru smpat nak update cerita raya . hahaha

    ReplyDelete
  8. miahaha da habis rayalah.. tapi xpe.. share je citer hehe..
    akak xde citer raya pun sbb raya skerat hari.. lepas tu tidooooo..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya