Saturday, August 8, 2015

Entry raya! akhirnyaaa xD

12 comments:

  1. Ada gak entri raya Nadyya sblm habis Syawal ye,..baru baik demam rupanya. Moga lepas ni dikurniakan kesihatan yg lebih sempurna.

    ReplyDelete
  2. Walaupun bz moga Nadyya tak tension bekerja yer...

    ReplyDelete
  3. Wahhh gambar raye. kite wasep nadya tak boleh pun. tuka no eh? sob sob

    Samat hari raye nadya. raye sebulan haha

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya nadnad
    sellu aktif kat fesbuk je tengok
    hehehe
    akk pon tak buat entry raya

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Selamat hari rayaa nadyaa! muahhh manyak2.

    ReplyDelete
  7. Hahaha sama la . dah dkat2 hbis syawal bru smpat nak update cerita raya . hahaha

    ReplyDelete
  8. miahaha da habis rayalah.. tapi xpe.. share je citer hehe..
    akak xde citer raya pun sbb raya skerat hari.. lepas tu tidooooo..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD

COPYRIGHT 2017 by CikNadyya