Thursday, April 8, 2021

Shellout Selera Pantai Timur Mek Lin Seafood.

Assalamualaikum


Hi! sebenarnyaaa niat harini nak masak jaaa, sebabbb semalam da beli makanan dekat pasar malam.tapiiiii laki aku jenisss suka carik pasal.asyik duk ulang ulang "sedapppnyaaa shellout"aku apalagi. "okayyyy! jommmmm" HAHAHA. sebenarnyaaa da lama teringin nak pegi sini asyikkkk tunda jaaa. dannn tetiba jaaa da sampai ni. hehe

kedai nii bukan setakat ada shellout, nasiii lemak ponnn ada.tapiii tulaaa laki aku nii fav dia nasi lemak. hampir hampir dia nak order. haihhh shellout jaaa da kenyanggg macam gajahhh apalagi amik nasi lemak tuuu. mesti nantiiii kenyang macam dinasour tuuu. KAHHH!

apa yang aku boleh katakan disini, shellout dia memang terbaikkkk. sedapppp melampau tauuu. shellout sedappp dan murah. sesiapa yang duduk area JOHOR BAHRU bolehhh la try sekali. memang tak menyesal okayyyy. lakiii aku siap cakap, bolehhhh makan lagiii next month xD


sedut,sedut milo ais harapp tak batok lagi tau tido nanti. HAHAHA. semalam da takde batok.

akuu lebih tertumpu dekat ikan siakap tu! so seeeedap makan dengan shellout tuu :)


mek lin Seafood & Nasi lemak pokteh
No 36, Jalan Sekolah, kampung melayu majidee, 81100 johor bahru
(Belakang masjid kg melayu majidee)
11:30am - 11:30pm
Cuti setiap isnin

10 comments:

  1. sedapnya nadyaa..tgk memalam ni..terus lapar haaa ^_^

    ReplyDelete
  2. dapnye, bile ntah nak makan shellout lagi ni

    ReplyDelete
  3. Murah je shellout dia, ingatkan mahal hehehe.
    Sedap tu sedut milo ais, moga moga tak batukk dah malam malam ye hud comel :D

    ReplyDelete
  4. ikan tu nampak rangup! suka ikan rangup heee

    ReplyDelete
  5. Shell out memang sedap..bila lahhh boleh bershell out ni :) hopefully soon!

    ReplyDelete
  6. Amboi cik nadyaaa ooi rajin dia tukar2 templated ^_^

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap!! Harga pun kira okay!

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak ber-shell out. Boleh consider untuk iftar ni 😊

    ReplyDelete
  9. Sedappp lama tak makan shellout sbb hubby jenis alergik kalau mkn seafood tak fresh

    ReplyDelete
  10. yummmyy!!! puas makan mcm ni for seafood lover

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Thanks comment.
sila datang lagii ye XD